2777
2789
عنوان

ازدواج و دوری از خانواده

152 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه تقریبا ۶.۵ ساله با یه پسره تو رابطه ام الان اومده خواستگاری یعنی خیلی اومد تا پدرم راضی شد پدرم می‌گفت دختر به غریبی نمیدم جایی ک اون پسره اس یه روستا س که با شهر ما ۴۰ دقیقه فاصله داره یعنی میشه بیرون از شهر ما که میخوره تو جاده و ... مامانمم الان میگه راهت دوره بنظر تون چیکار کنم سخته یعنی؟؟ راهم دوره ؟؟

نرو روستا

دووم نمیاری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بستگی به خودت داره 

ولی به نظر من اگه دوسش داری و شرایطش خوبه قبول کن چون 40 دقیقه جوری نیست که اذیت بشی یا هرچی

میتونی بریو بیای

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

40دقیقه حتی یک ساعتم نیس شما بهش میگید دور؟؟؟ 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

۴۰ دیقه فاصله ای نیست که 

تو شهر بزرگ هرجا بری اتقد طول میکشه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

اگر پسره واقعا اوکی هست و اینو مطمئنی ۴۰ دقیقه ارزششو داره بری 

ولی اگه پسر بدی باشه غریبی دیوونت میکنه مخصوصا اینکه پدر مادرت پیشت نیستن 

پس درست تصمیم بگیر و خوب بشناسش پسری که ۶ سال باهات دوست بوده مواظب باش راحت کنارت نذاره چون میتونه بره با کس دیگه هم دوست شه

کسی که قانون مند نباشه نمیشه بهش اعتماد کرد

اگر پسره واقعا اوکی هست و اینو مطمئنی ۴۰ دقیقه ارزششو داره بری  ولی اگه پسر بدی باشه غریبی دیو ...

پسره خوبه اوکیه مشکل من فقط همینه ک مامانم ناراحته منم با ناراحتیش ناراحت میشم میگه میخوای بری راه دور و غریبی

دختر شهری نمیتونه تو روستا زندگی کنه مگر اینکه سبک زندگیشون مثل شهری ها باشه که خیلی کمه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
پسره خوبه اوکیه مشکل من فقط همینه ک مامانم ناراحته منم با ناراحتیش ناراحت میشم میگه میخوای بری راه د ...

همینطور نگو خوب بشناسش دقیق و علمی و با روانشناسی نه دلی و با علاقه

حواست باشه علاقه به چیزی آدمو کور و کر میکنه و ایراداشو نمیبینی

همینطور نگو خوب بشناسش دقیق و علمی و با روانشناسی نه دلی و با علاقه حواست باشه علاقه به چیزی آدمو ک ...

آره میدونم ولی خب خودش خوبه خانوادشم خوبه فقط مشکلمون همین ۴۰ راهه که از مامانم دور میشم🥺

آره میدونم ولی خب خودش خوبه خانوادشم خوبه فقط مشکلمون همین ۴۰ راهه که از مامانم دور میشم🥺

اون وقتی مشکل میشه که مردت رو اشتباه انتخاب کنی و تو شهر غریب خونتو تو شیشه کنه وگرنه صرف ۴۰ دقیقه راه بودنش مشکلی نیست

2790
2778
2791
2779
2792