2777
2789
عنوان

فکر کنید شوهرتون این کارو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ماشین میخره بده بهش 

ببین وام گرفت برا ماشین ۴۲۰ ملیون بعد باباش ۵۰ تومنشو برداشت گذاشت بانک یه وام دیگه بگیره این میگه‌ بقیشو تو بده واقعا حرصم در میاد

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اگه واقعا ماشین میخرهبده بهش چون ماشین سرمایه تون هست

ماشین بخره بزنه به اسم باباش!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین وام گرفت برا ماشین ۴۲۰ ملیون بعد باباش ۵۰ تومنشو برداشت گذاشت بانک یه وام دیگه بگیره این میگه‌ ...

وای وام رو پس دادن خیلی سخته، خودشم پول وام رو بدی به ماشین 🤦🏻‍♀️😩

الان مثلا عقدم هر کیو میبینم طلا براش میبرن اینا میگن طلاهاتو بفروش بده ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا!!!! مگه کادو رو هم پس میگیرن؟؟!!!  از الان بد عادتش نکن که تا تقی به توقی بخوره بگه باید هر ...

دقیقا حرف منه اگه میخواد به من یده یه چیزی میخره و میده پول میده که جمع بشه پس بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نباید هیچ وقت از پس اندازت بهش بگی همون موقع هرچی داد بگو خرج کردم ،بعدا هم دلت سوخت خواستی بهش پول کمک کنی به اسم دیگرون کمک کن مثلا بگو از مادرم گرفتم ،هم پولت برمیگرده چون مجبوره قرض رو برگردونه هم خانوادتو بالا میبری،الانم مجبوری بدی دیگه ندی باعث دلخوری و دعوا میشه ممکنه هم دیگه برات خرجی نکنه چون موقع نیاز به دردش نخوردی

آره دقیقا حرف دلمو زدی

بابا پس انداز نیس من‌جمع کرردم النگو بخرم خوب فردا النگو میخرم بگم از کجا اوردم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گیر که مثلا میخواد ماشین بخره! خو یه مدل پایین تر بخره

با۱۲تومن بیشتر و کمتر واسه ماشین ارزش نداره که سلطان گیر این مقداره

شما تو عقد داری بهش نخوری رو عادت میدی و میگی که فلانی تو با پولی که بهم میدی من کاری ندارم و خرجی ندارم

درنتیجه جمع میکنم 

تجربه ثابت کرده۹۰درصد اقایون پول بگیرن پس نمیدن

شما باید نه تنها خرج تراش باشی بلکه اگر کاری میکنی هزینه اشو بالاتربگی 

اگر از اران اینجوری عادتش میدی فردا نیای تاپیک بزنی سلطان اصن کادو نمیخره یا خرجی نمیده😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵