2777
2789
عنوان

درد دل

158 بازدید | 44 پست

سلامم وقتتون بخیر...

راستش خیلی دلم گرفته بود...

خیییلییییی

همه میگن پول داشته باشی خوشبختی!

اما واااقعا اینطور نیست..

اکثرا فک میکنن پول همهه چیه

اما اینطور نیست...

خودمم هنیمو فک میکردم..

از بچگی تو پر قو بزرگ شدم...

چنتا خونه داریم و اوضاعمون خییلی خوبه

اما افسردگییی دارمم

هییچچچ کسی رو ندارم..

هیچ کسی رو...

بارها خواستم خودکشی کنم...

واقعا دیگه چیزی برام معنی نداره..

اگر الان زنده ام فقط به خاطر کسیه که اخ

حتمالاا باهاش ازدواج کنم...

خییلی دوستش دارم

اما میدونم با این روحیه داغووووووون نمیتونم زن خوبی باشم..همین خییلییی عذابم میده..

میشه راه حل برا بهتر شدنم بدین؟

تو یه پولدار افسرده ای

ما بی پول افسرده

فرق ما و شما اینه:)

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه پولدار افسرده ای ما بی پول افسرده فرق ما و شما اینه:)

هعیی...

خییلی از دوستام زیاد پولدار نیستن.. اما خب خییلیی شاد ترن و وضع روحیشون بهتره...

باور کن نگرانی جیب زیاد مهم نیست...

نه چون نفسم از جای گرم در میاد اینو میگم!

وااااقعا میگم...خیلی چیزا هستن مثل دلخوشی...مثل یه رفیق خوب...مثل یه همدم...مثل خییلیی چیزا که با پول بدست نمیان

هعیی... خییلی از دوستام زیاد پولدار نیستن.. اما خب خییلیی شاد ترن و وضع روحیشون بهتره... باور کن ن ...

باورکن الان هیچکی حالش واقعا خوب نیست...

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

الان من جیبم پر!

اما میتونم با اینا یکیو داشته باشم که باهاش درد دل کنم؟

میتونم با اینا رفیق بگیرم؟

یا میتونم باهاش خودمو یه زن خوب برا همسر ایندم کنم؟!

دقیقاا من خودم وااقعا همههه خنده هام الکیه.. هییچ کسی از درونم خبر نداارهه

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من

ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت...

هعیی... خییلی از دوستام زیاد پولدار نیستن.. اما خب خییلیی شاد ترن و وضع روحیشون بهتره... باور کن ن ...

احسنت....منم نظرم شماست...ارتباطتو با خدا زیاد کن مطمئن باش که خوشی داری ازهمه مهمتر آرامش داری...من آرامشمو عشقو محبت خدا رو با هیچی توی این دنیاعوض نمیکنم...شادی وآرامش با پول بدست نمیاد....ارتباطتو باخدا تقویت کن ایمان واقعی وحقیقی اگه به خدا داشته باشی هیچوقت کم نمیاریو جانمیزنی

اما میخوام یه جوری خودمو نابود کنم.. قرص تصادف..یه چیزی که بی سرو صدا برم...تموم شه این کابووس

خب بسه یعنی چی خودمو بکشم...این چه کاریه..والا منکه اینقدر مشکلات دارم حرف از کشتن مردن نمیزنم..

احسنت....منم نظرم شماست...ارتباطتو با خدا زیاد کن مطمئن باش که خوشی داری ازهمه مهمتر آرامش داری...من ...

بریدمم به خداا...از همه نا امیدم..حس میکنم دیگه خدا نگام نمیکنهه