2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختیی کشیدممم تو زندگیم... خیلییی..

ای خواهر کیه که سختی نکشیده والا من بعضی وقتا میگم خدایا دختری هست اندازه‌ ی من سختی کشیده باشه؟؟؟ولی خداروبابت سختیهایی که کشیدم همیشه شکرمیکنم بخودش قسم ...چون اولا باعث شد صبورو افتاده بشم.دوم بخدا نزدیکتر شدم واقعا به خدا نزدیکترشدم وباعث شد ایمانم یقینم به خدا بیشتر بشه.وباعث شد فقط وفقط به خود خدا اعتماد کنم الان عالیترین رفیق زندگیم شده خدا....عاشققشم...نمیدونم اگه نبود چجور دووم میاوردم 

منم الان عصبیم  تو اجتماع همه تحویلم میگیرن، زود جذبم میشن و....  ولی تو خونه کسی محل به ...

قضاوتت نمیکنم سوال میپرسم احیانا رفتاری نداری که باعث بشه همچین افکاری راجع بهت بکنن

ای خواهر کیه که سختی نکشیده والا من بعضی وقتا میگم خدایا دختری هست اندازه‌ ی من سختی کشیده باشه؟؟؟ول ...

خییلیییی خوبه

اما من دیگه واقعا نا امیدم..فک نمیکنم خدا دستمو بگیره..

خییلیییی خوبه اما من دیگه واقعا نا امیدم..فک نمیکنم خدا دستمو بگیره..

ناراحت نشیا چقدر ناامیدی دختر...هرکی فک نکنه میگه ببینی این‌دختره چه گناه غیرقابل بخششی انجام داده که دیگه خدا هم ازش روبرگردونده...توروخدا افکارتو درست کن