2777
2789
عنوان

به نظرتون دماغمو عمل کنم📸

323 بازدید | 18 پست

الآن میذارم

پست اول نذاشتم که گوگل نره

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

خیر

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آهان نیم رخو ندیده بودم اره 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

دیدین؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

خیلی مهمه ک خودت نظر قطعیت چی باشه.

منم طبق نظرای بقیه اومدم جلو حالا ک نزدیک عملمه دارم پشیمون میشم.

خیلی مهمه انتخاب دکتر بامهارت برای بینی های کم کار. چون بینی شماهم مثل من پرعیب نیست

خیلی مهمه ک خودت نظر قطعیت چی باشه. منم طبق نظرای بقیه اومدم جلو حالا ک نزدیک عملمه دارم پشیمون میش ...

آره طبیعی عمل کنی

باز میذارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز