2777
2789
عنوان

با پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 59 پست

اره اگه دوسش داشته باشم چرا که نه!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اونم بچه پسر .صبح بزرگتر میشه به سن بلوغ میرسه شاخ میشه واست.و اینو هم در نظر بگیر که اولوی ...

دوسش دارم ولی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
مجردی یا متاهل؟ 

من مجردم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میشه دلایلش رو بگی؟؟ 

چون ژ دختر مجرد با بچه شوهرش هرگز نمیسازه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با یه سوال ساده و جواب بله یا خیر نمی تونید چنین تصمیمی بگیرید. 

ازدواج با فردی که مجرده سخته چه برسه به اینکه فرد مقابل یه بار ازدواج کرده باشه و صاحب فرزند باشه. 

باید دقیق بررسی کنید و مشاوره برید. 

مدت زندگی شون، علت جدایی و مدتی که از جدایی شون گذشته مهمه. 

اون پسر بچه الان کوچیکه و وقتی بزرگ بشه نمی دونید چه رفتاری با شما خواهد داشت. 

باید رو همه این موضوعات فکر کنید. 

مهمتر از همه محبتش تقسیم میشه بچه میره مدرسه باید درسش بدی الان بچه های خودمونم به زور تحمل میکنیم

😪😪😢

باید ببینم خودشم چجوریه بچش چجوریه حرف گوش میکنه یا همش رو مخه دلیل طلاقش چی بوده زنش برمیگرده یا ن ...

هیچ کدومو نمیدونم

من مجردم

من اینکاروکردم بااینکه ازدواج دومم هست واقعادارم له میشم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪