دوستان نوزاد من ۱۴ روزه است .امروز دفعات مدفوعش زیاد بود نسبت به روزای قبل و یه چشمش ترشح داشت عصر بردم درمانگاه متاسفانه فقط پزشک عمومی در دسترس بود که گفت سرما خورده .استامینوفن و سرما خوردگی و آموکسی سیلین داد .میترسم از این داروها بهش گفتم ۱۴ روزه است .تا حالا تجربه داشتین به نوزاد ۱۴ روزه اینا رو بدن؟
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
عزیزم الگوی دفع نوزاد میتونه روزانه متفاوت باشه. اگه مدفوعش طبیعیه مشکلی نداره. ولی آیا تب داره؟ برای ترشح چشمش هم امکان بسته بودن مجرای اشکی هست که خب دکتر کودکان میبردی شاید بهت فطره باکتی ماید و یه پماد انتی بیوتیک مث اریترومایسین میداد با آموزش ماساژ گوشه چشمش و تمیز کردن ترشحات چشم با پنبه و آب جوشیده سرد شده. چرا آموکسی سیلین داده؟! فقط چک کن تب داشت استامیتوفن رو بده ولی به نظر من وقتی سرفه نداره مشکلی نداره فعلا اموکسی رو نده تا ببری دکتر اطفال
خودت چیزای مقوی بخور.ویتامین سی بخور.از شیرت بهش میرسه بهترمیشه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
چرا شیر خودتو نمیدی..بدنش ایمن تر و سالمتر میشه.کم مریض میشه..