2777
2789
عنوان

سرما خوردگی نوزاد کمکک

78 بازدید | 14 پست

دوستان نوزاد من ۱۴ روزه است .امروز دفعات مدفوعش زیاد بود نسبت به روزای قبل و یه چشمش ترشح داشت عصر بردم درمانگاه متاسفانه فقط پزشک عمومی در دسترس بود که گفت سرما خورده .استامینوفن و سرما خوردگی و آموکسی سیلین داد .میترسم از این داروها بهش گفتم ۱۴ روزه است .تا حالا تجربه داشتین به نوزاد ۱۴ روزه اینا رو بدن؟

نهایتش استامینوفن.

اون یکی ها خیلی زوده نده...

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الگوی دفع نوزاد میتونه روزانه متفاوت باشه. اگه مدفوعش طبیعیه مشکلی نداره. ولی آیا تب داره؟ برای ترشح چشمش هم امکان بسته بودن مجرای اشکی هست که خب دکتر کودکان میبردی شاید بهت فطره باکتی ماید و یه پماد انتی بیوتیک مث اریترومایسین میداد با آموزش ماساژ گوشه چشمش و تمیز کردن ترشحات چشم با پنبه و آب جوشیده سرد شده. چرا آموکسی سیلین داده؟! فقط چک کن تب داشت استامیتوفن رو بده ولی به نظر من وقتی سرفه نداره مشکلی نداره فعلا اموکسی رو نده تا ببری دکتر اطفال

عزیزم الگوی دفع نوزاد میتونه روزانه متفاوت باشه. اگه مدفوعش طبیعیه مشکلی نداره. ولی آیا تب داره؟ برا ...

دکتر اطفال تو این تعطیلی از کجا بیارم .تمام علایم رو پرسید و اینا رو نوشت

دکتر گفت من نمیدونم که !

بعید میدونم 

والا چی بگم عزیزم من ب نوزادم اصلا این داروهارو ندادم بخصوص چهل روز اولو

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خودت چیزای مقوی بخور.ویتامین سی بخور.از شیرت بهش میرسه بهترمیشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

شیر خشک میخوره 

چرا شیر خودتو نمیدی..بدنش ایمن تر و سالم‌تر میشه.کم مریض میشه..