2777
2789

روب رو میگه ازدواج و مشکلی نیس و بحث خواستن میکنه

پشت گوشی جور دیگه س میگه ن اصن زن بگیر نیستم 

اخه بهش گفتم انگار خیلی ازادسر خودشدی بعدگفت توقید و بندنیستم  من فک کردم منومیگه گفتم عه یعنی دیگه برات مهم نیس گفت دربند بودن میگم تورو نگفتم 

گفتم کسی نگفته توقید و بندباشی

و بعدگفتم ازادباش براخودت هرطور راحتی خودمختاری 

دراومده میگه هرز نیستم ولی فقط خوشم نمیادزن داشته باشم منم منت نکشیدم وگرم نگرفتم ک بیامنوبگیر گفتم صلاح مملکت خویش راخسروان دانند..بعدنوشته صحیح درسته

حالا شماباشید خدایی چه رفتاری نشون میدید ک اون بدتربسوزه و بخودش بیادبفهمه برام مهم نیس درصورتی مهمه امانمیخام بروزبدم

روب رو بحث خواستن و ازدواج میکنه پشت گوشی هارمیشه

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همه از دم هارن منم یکی و دارم در عین خر و نفهم هم هس تمام مناسب ها رو ور دل خانواده شه بعد انتظ ...

دقیقا افرین اینم بعدانتظارداره من خوب باشم محبت کنم وفاداربمونم خو بیشعور تو هی پشت گوشی میگی زن ن و فلان روب رو خوبی میگی ادم متاهل باشه خوب زن بگیرم و میخامت بعدمیگم خواستگارم دارم میگه غلط میکنی شوهرکنی دلم میخادمنم مث خودش ۲قطبی رفتارکمپ بسوزونمش زیرپوستی

خدایاشکرت...❤️

ديگه تماس نگير

تماسهاش هم چند تا در ميون جواب بده و عادي باش

و بيشتر وقتي بيرون و در حال خنده و خوشي هستي جواب بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ديگه تماس نگير تماسهاش هم چند تا در ميون جواب بده و عادي باش و بيشتر وقتي بيرون و در حال خنده و خو ...

اگ گفت چرا مث قبل نیستی چرادیگه ن زنگی ن پیامی چی جواب بدم

اخه همیشه زنگ و پیام میدم صبح بخیر شب بخیر

خدایاشکرت...❤️

دقیقا افرین اینم بعدانتظارداره من خوب باشم محبت کنم وفاداربمونم خو بیشعور تو هی پشت گوشی میگی زن ن و ...

اره ببین کرمشون اینکه ما دنبالشون باشیم بعد با خیال راحت نه ازدواج میکنن نه محل میدن اخرشم میرن پی کارشون

اگ گفت چرا مث قبل نیستی چرادیگه ن زنگی ن پیامی چی جواب بدم اخه همیشه زنگ و پیام میدم صبح بخیر شب بخ ...

بگو سرم شلوغ بود ولي ب يادت بودم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اره ببین کرمشون اینکه ما دنبالشون باشیم بعد با خیال راحت نه ازدواج میکنن نه محل میدن اخرشم میرن پی ک ...

خدالعنتشون کنه اینقدبدم میادازین رفتارشون بخدامطمعنم اخرش وقتی بی محل میکنی میان منت کشی ک اون موقع دیگ برات مهم نیس بیان باهات یانیان بگیرشن یا ن

قدرنمیدونن فقط دلم میخادبسوزونمش زیرپوستی نگه بخاطرحرفم بود

خدایاشکرت...❤️