2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 7112 بازدید | 193 پست
اونم یه روری ول می کنه،،فکر کردی برای اون وفا دار می مونه،،یه روزی بازم نو میاد به بازار کهنه می شه ...

من اصلا ناراحت نیسم انقد خیانت کرده دیگ عادی شده واسم میدونه پناهی ندارم صاحب ندارم برای همین شکنجه میده میگ مهریت نبخشی از هفته بعد زنم میارم خونه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
این هیچی نداره هیچ پولی ندار ماشینم زد ب اسم زنه

اسی چند سالته ؟؟؟ چرا خودتو زدی ب مظلومی او  از ضعفت داره سواستفاده میبره یبار داد بزن از حقت دفاع کن بگو‌حقمو بده برم 

خوشگله وحشتناک هستم 😎 جایی رو نخونده امضا نمیکنم😏  از پیشکسوتانم 👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا ناراحت نیسم انقد خیانت کرده دیگ عادی شده واسم میدونه پناهی ندارم صاحب ندارم برای همین شکنجه ...

اینقد ضعیف نباش میخای بمیری اوکی خیلیارو باخودت بکش پایین ......

من اصلا ناراحت نیسم انقد خیانت کرده دیگ عادی شده واسم میدونه پناهی ندارم صاحب ندارم برای همین شکنجه ...

مهریه رو بذار اجرا گوش نده بهش،،بهزیستی سر بزن شاید پشتیبانی کردن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

وا بجای اینکه جرش بدی خودتو میخوای بکشی؟برو زنیکه رو پیدا کن گیساشو بکن هرزه ی عوضی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
طبقه بالا مادرشوهرمم امروز نذری میپزن کلی مهمون اومر نخاسم آبروریزی کنم لال شدم صدام درنیومد

مادرش میدونه چه عوضی ای تربیت کرده؟

فعلا خودت مهمی 

برو حتما مهریه بزار اجرا همه کارایی هم ک میکنه بگو 

بگو میخواد زجرم بده تا مهریه ببخشم 

بگو میدونه بی پناهم اذیت میکنه 

خودت پی کارای خودت باش

دس بزار رو زانوت پاشو

طبقه بالا مادرشوهرمم امروز نذری میپزن کلی مهمون اومر نخاسم آبروریزی کنم لال شدم صدام درنیومد

اتفاقا اشتباه کردی ،اشتباه منو نکن سکوت نکن ،اگه بازم اینو گفت یا حتی زن آورد آبروریزی کن ،مگه نمیگی مادرشوهرت بالاست اتفاقا موقعی که مهمون اینا هستن اگه شوهرت زر زد در رو باز کن جار بزن کارشو ببینم چ غلطی میخاد بکنه ،دست روت بلند کرد ،در رو قفل کرد تهدید کرد همه رو یا ضبط کن یا اطلاع بده صورت جلسه کنن ،به بچت هم بگو اگه کسی اومد همه پته شوهرتو بریزه رو آب 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا

دیگه اینکارو نکن. بجاش خودتو پیداکن. تا فردا به وۻع سلامتی جسمیت رسیدگی کن.ـبعدش به فکرتغییر شرایطت باش. ببین چه انتخابهایی داری؟ پیداکردن کار در یه شهر بزرگتر، رفتن از خانه امن به خونه مادرت موقتا تا وقنی طلاقتو بگیری و درمقابل مهریه حۻانت بچتو از اون مرد بگیر. فکرنمیکنم اون لیاقت شوهر یا  پدربودن را داشته باشه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
دیگه اینکارو نکن. بجاش خودتو پیداکن. تا فردا به وۻع سلامتی جسمیت رسیدگی کن.ـبعدش به فکرتغییر شرایطت ...

من جا واس خودم پیدا نمیکنم چ برسه ب دخترم

بچم گجا بزارم پدرش نمیخاد میگ میزارمش بهزیستی

قوی باش ت خدا رو داری طلاق بگیر پرستار شبانه شو بچه هم با خودت بیار نزار کنار اون هرزه بمونه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
قوی باش ت خدا رو داری طلاق بگیر پرستار شبانه شو بچه هم با خودت بیار نزار کنار اون هرزه بمونه 

باش