2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 7112 بازدید | 193 پست
بده مادرشوهرت،مگه نمیگه پیش مادرم زندگی کن، شوهرت دیگه این همه حرومزادگی رو از کجا اورده، 

ظهر زنگ زد ب زن گفت حرف بزن منم سکوت کرد بودم زنه گفت چزا لال شده خندید. شوهرم محکم با لقد زد ب کمرم گفت بنال من دادم آی ..گفت شنیدی عشقم اومد سمتم یه کشیدع محکم زد بهم من گریه کردم گوشی اورد پیشم گفت اینم صدای زر زرش خوب شد آخرین بارت باش ب عشقم میگی جن.ده

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
این هیچی نداره هیچ پولی ندار ماشینم زد ب اسم زنه

ولش کن بره بمیره مرتیکه لاشی 

خودت بکش بالا خودتو

خودت خانوم خودت باش

به هیچ کس نیاز نداری دخترتو بزرگ کن و باهاش خوش باش

به هیچ کسم پا نده بیاد تو زندگیت

الان کسی پیشت هست غیر دخترت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی شوهرت آشغاله هی ب در و دیوار نزن برای موندن، برو مهریه رو اجرا بزار و بیا خونه، ببین چی میشه، فعلا خونه رو ترک نکن،اونم اومدن نیومدنش برات مهم نباشه، یه مدت باش ببین خودش چ غلطی میکنه

بده مادرشوهرت،مگه نمیگه پیش مادرم زندگی کن، شوهرت دیگه این همه حرومزادگی رو از کجا اورده، 

گناه داره بچه ی دوساله ، نه بالاش آدم پرستی هست نه مادربزرگش ، زجرش میدن.کاش همشهری بودیم می‌آمدم بچت رو نگه میداشتم پیش خودم تا وقتی کارت درست بشه 

اولا که این بدبخت درحپ پیام و زنگ و اینا بوده خودش گفت رابطه نداشتم  و خیلی هم پشیمون  ش ...

من از اون اقا فقط کمگ خواستم گفتم هیچکس ندارم بهم کمک کن یه کار پیدا کنم بعد دیدم اونم هوس باز رهاش کردم

تو چرا خودت رو بکشی!!برای یه مرد آشغال،،به قولی آن کس که به من وفا نکرد مرهم تو نمی شود،،ببین اون چه بدبختیه اومده با مرد خیانت کار،،حال و روز الان تو حال و روز چند سال دیگه ی اونه،،تو یه مرد خیانت کار رو از دست دادی اونم یه مرد خیانت کار رو به دست آورده جای این کارا یه راهی پیدا کن از شرش خلاص بشی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دیگه وقتی شوهرت آشغاله هی ب در و دیوار نزن برای موندن، برو مهریه رو اجرا بزار و بیا خونه، ببین چی می ...

کتکم میزنه ۱۱۰اومده دو بار گزارش نوشته میگ تا مهرت نبخشی هرروز کتک داری

تو چرا خودت رو بکشی!!برای یه مرد آشغال،،به قولی آن کس که به من وفا نکرد مرهم تو نمی شود،،ببین اون چه ...

زن مطلقس یه بچه داره .اعتراف کرد ۴سال صیعشه  زن بهش فشار اورده بود شوهرم ی سال بود شبها خونه نمیومد فهمیدم میرفته خونه اون زن

ولش کن بره بمیره مرتیکه لاشی  خودت بکش بالا خودتو خودت خانوم خودت باش به هیچ کس نیاز نداری د ...

طبقه بالا مادرشوهرمم امروز نذری میپزن کلی مهمون اومر نخاسم آبروریزی کنم لال شدم صدام درنیومد

زن مطلقس یه بچه داره .اعتراف کرد ۴سال صیعشه  زن بهش فشار اورده بود شوهرم ی سال بود شبها خونه نم ...

اونم یه روزی ول می کنه،،فکر کردی برای اون وفا دار می مونه،،یه روزی بازم نو میاد به بازار کهنه می شه دل آزار.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

مگه خطا کردی که میخوای خودتو بکشی

خدا و زمانه حساب شوهرتو زنه رو میذاره کف دستش

اتفاقا ازخونت نرو کاریم نکن الان زنگ بزن اورژانس

اگه میخواد بره بذار اون بره 

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
همه بگن مهم نیس فقط دعا کنید ناقص نشم فقط جونم بگیره تموم بشه

اسی نکن یه درصد فکر کن ناقص شی اون موقع که بدتره برو خودتو نجات بده لطفا 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!