امروز فهمیدم شوهرم صیغه کرده کلی دعوا داد بیداد کردیم اخرش گفت اررره زن گرفتم زنگ زد ب زنه صداش زد رو بلندگو 😭😭😭😭😭 میگفت بیا زنم میخاد صداتو بشنوه اونم هی اسم شوهرم صدا میزد مبگفت ولش کن اون زن هرزه رو. چرا لال شده صداش در نمیاد شوهرم اومد با لقد زد ب کمرم من جیغ زدم گفت شنیدی اینم صداش. گوشی رو داد ب دخترم گفت بیا با مامان حرف بزن ...بچه ها قرص انداختم از همون قرص های خودش ترامادول خوردم کل بسته رو انداختم دیگ هیچی واسم مهم نیس فقط دعا کنید بمیرم من از همه کمک خواستم از تگ تگ خانوادم از بهزیستی هیچکس کمکم نگرد اخرین راهم مرگگگ دعا کنید ناقص نشم فقط تموم کنم خلاص بشم این تاپیک هم میزنم اگ پلیس خواست بدونه علت مرگمو خدافظ
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
بده مادرشوهرت،مگه نمیگه پیش مادرم زندگی کن، شوهرت دیگه این همه حرومزادگی رو از کجا اورده،
ظهر زنگ زد ب زن گفت حرف بزن منم سکوت کرد بودم زنه گفت چزا لال شده خندید. شوهرم محکم با لقد زد ب کمرم گفت بنال من دادم آی ..گفت شنیدی عشقم اومد سمتم یه کشیدع محکم زد بهم من گریه کردم گوشی اورد پیشم گفت اینم صدای زر زرش خوب شد آخرین بارت باش ب عشقم میگی جن.ده
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه وقتی شوهرت آشغاله هی ب در و دیوار نزن برای موندن، برو مهریه رو اجرا بزار و بیا خونه، ببین چی میشه، فعلا خونه رو ترک نکن،اونم اومدن نیومدنش برات مهم نباشه، یه مدت باش ببین خودش چ غلطی میکنه
تو چرا خودت رو بکشی!!برای یه مرد آشغال،،به قولی آن کس که به من وفا نکرد مرهم تو نمی شود،،ببین اون چه بدبختیه اومده با مرد خیانت کار،،حال و روز الان تو حال و روز چند سال دیگه ی اونه،،تو یه مرد خیانت کار رو از دست دادی اونم یه مرد خیانت کار رو به دست آورده جای این کارا یه راهی پیدا کن از شرش خلاص بشی.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
زن مطلقس یه بچه داره .اعتراف کرد ۴سال صیعشه زن بهش فشار اورده بود شوهرم ی سال بود شبها خونه نم ...
اونم یه روزی ول می کنه،،فکر کردی برای اون وفا دار می مونه،،یه روزی بازم نو میاد به بازار کهنه می شه دل آزار.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//