2777
2789
عنوان

یه موضوع جذاب بگم فرافکنی اثیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 42 پست
ببین خب موضوع همینه ک علوم غریبه رو رد میکنن و میگن علمی نیست در حالی که خودش شاخه ای از علم هست و ج ...

دیدگاهتون جالب بود💗خیلی خوبه آدم برای محیط پیرامونش کنجکاو باشه 

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
قبلا راشل رو دنبال میکردم الان صفحه تلگرامشو گم کردم ،متوجه جمله اخذ نشدم 

اینا مباحث استرولوژی اختزشناسی هست تار اتری یکسری تار هست که از چاکراهای ما به همه ی چیزای زندگیمون وصله 

میتونی پیج استاد نمازی رو فالو کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که حس میکنم چشمام خیلی باز شده ،یبار برام غیر ارادی تو خواب پیش اومد ،دوتا از دوستام کنارم بیدار ...

خیلیییی جذابه 

دوس دارم تجربش کنم اما یکم ترسم دارم 😀

امیدوارم بتونم 

خیلیییی جذابه  دوس دارم تجربش کنم اما یکم ترسم دارم 😀 امیدوارم بتونم

من فقط همون تمرکزشو دوس دارم ،دوس ندارم خیلی عمیق واردش بشم ،نمیدونم شاید اینیکی من میگم برون فکنی نباشه اصلا و تله پاتی باشه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من فقط همون تمرکزشو دوس دارم ،دوس ندارم خیلی عمیق واردش بشم ،نمیدونم شاید اینیکی من میگم برون فکنی ن ...

الان میشه لطفا کمکم کنی و دقیقا بگی چه کردی ک بقول خودت بعد ۶ ماه تونستی کاری کنی بهت پیام بده😄

الان میشه لطفا کمکم کنی و دقیقا بگی چه کردی ک بقول خودت بعد ۶ ماه تونستی کاری کنی بهت پیام بده😄

همونیکه بالاتر توضیح دادم ،رو برگه مطالب ذهنمو یادداشت کردم ،اونموقع به روح و برونفکنی فکر میکردم ،راجع بهش کلی مطلب خوندم و فیلم دیدم و راجع بهش فکر میکردم به هیچ موضوع دیگه ای هیچ موضوع دیگع ای فکر نمیکردم ،بعد دیدم فضای اتاق و سالن برام روشن تر شده و انگار زاویه دیدمم تغییر کرده بعد به اون آدم فک کردم به کوچه شون بعد داخل خونشون ،دیدمش یا تصور کردم که رو تخت داره با گوشیش بازی میکنه بهش آروم گفتم خیلی وقته ندیدمتا ،دیکه به مرور نورا کمتر شدن و از اون حالت دراومدم ،فرداش دیدم پیام داده سلام چطوری 

و اینم بگم بعد از اینکه صحبتمون تموم شد دوباره ساعت ۱۲ شب پیام داد یه ایده دارم میای باهم کار کنیم ؟ 

همونیکه بالاتر توضیح دادم ،رو برگه مطالب ذهنمو یادداشت کردم ،اونموقع به روح و برونفکنی فکر میکردم ،ر ...

خیلیییی جذابه 

یه خانومی بنام ماریان هست انرژی درمانگر و متخصص طب چینی میگه همه ی یک جادوگر درونمون داریم و خودمون قادریم هرکاری انجام بدیم بشرط اینکه ارتعاشمون بره بالا ، این مطلبی ک شما میگی هم دقیقا همیتطوریه.

منم رلغب شدم دربارش بیشتر بدونم و کار کنم😅✋🏻

ممنون عزیزم برای رهنمایی هات💚

و اینم بگم بعد از اینکه صحبتمون تموم شد دوباره ساعت ۱۲ شب پیام داد یه ایده دارم میای باهم کار کنیم ؟ ...

من از طریق تارهای اتری قبلا کار کردم تارهای اتری هم به همون کالبد اثیری متصل هستن

اما نمیدونستم از طریق فرافکنی هم میشه برای اتصال به خواسته هامون کمک بگیریم

خیلیییی جذابه  یه خانومی بنام ماریان هست انرژی درمانگر و متخصص طب چینی میگه همه ی یک جادوگر در ...

قربونت عزیزم ❤️ آره واقعا جذابه ،من که کلی انرژی گرفتم از اونکار و تا سه روز سر حال بودم ،الانن دنبال کارایی هستم تمرکزم بره بالا ،وقتب تمرکزم بالا میره کوچکترین صدا یا حرکتی رو متوجه میشم ،امیدوارم موفق باشب

من از طریق تارهای اتری قبلا کار کردم تارهای اتری هم به همون کالبد اثیری متصل هستن اما نمیدونستم از ...

شایدم تله پاتی باشه اسمش خیلی اطلاعات ندارم