ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حس میکنم توی این سایت فقط منم به این چیزا اعتقاد ندارم🫠😁یعنی حتی بهشون فکر هم نمیکنم
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
نشستم ذهنمو اوردم رو کاغذ ،یه چیزایی نوشتم که خودم الان میخونم بعضی جاهای ادبیش برام سخته خوندنش بعد تا دوساعت به اون موضوع فکر کردم و مطلب زیادی خوندم ،تو این مواقع نور بیشتری حس میکنم یعنی نورا برام پررنگتر میشن و کامل میفهمم بعدش چشمامو میبندم و جایی که دوس دارمو تصور میکنم و توش قدم میزنم