2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا روزی هزاردفه خونه رو جمع میکنی بازم ریختو پاشه  به کارات نمیرسی ولی من که بی خیال شدم😑

خیلی بده ؟

وای من ک دارم میمیرم از استرس امروزم تایپک زدم بعضی خانما گفتن نترس باردار نیستی 

اصلا دلم بچه نمیخواد 😥

خسته نباشی مامان مهربون 

طبیعیه عزیزم به خودت سخت نگیر 

طول روز یک ساعت نیم ساعت واسه خودت وقت بزار 

اهنگ شاد گوش بده برقص دوش بگیر ارایش کن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من تا دوماه اول اینجوری بودم ب هیچی نمیرسیدم، بعد همچی اوکی شد باز الان یکماهه همون داستانا پیش اومده فقط اینبار من نمیتونم بیکار بشیم بمیرمم باید تمیز کنم خونرو. و فقط خستگیش واسم میمونه.🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین عزیزم من مامانم الان بعد اینکه ما بزرگ شدیمو نوه دار هم شده

میگه من اشتباه میکردم که انقدر درگیر خونه و .. بودم

میگفت باید رها کنی بزاری بچه بچگیشو بکنه

البته توی خونه خودت

لذت ببر از بازیاش صدای بچگونش و … بچه ها خیلی زود بزرگ میشن و دلتنگ اون زمان میشی و میگی کاش الکی حرص نمیخوردم 

خسته نباشی مامان مهربون  طبیعیه عزیزم به خودت سخت نگیر  طول روز یک ساعت نیم ساعت واسه خو ...

برا خودم وقت میزارم اما بیشتز وقتم صرف بچه ام میشه

بیرونم میرم طولانی گریع میکنه دیگ پشیمون میشم

آخی عزیزم اول ک مبارکت باشه بعدم تازه اولشه ک خسته شدی 😅

ممنونم😍خستع از بچه نه من منطورم کلی اینه همه چیز تغییز کرد دیگ مث قبل باشوهرم براهم وقت نمیزاریم دیگ محبت بینمون مثل قبل نیس هرجند اون میگ بیشتر شده ولی خودم همچنین حسی ندارم کلا روتین زندگیم بهم ریخت

ببین عزیزم من مامانم الان بعد اینکه ما بزرگ شدیمو نوه دار هم شده میگه من اشتباه میکردم که انقدر درگ ...

😍درستع من کلا منظورم خستع از بجع داری نیس اینه ک چرا یهو ادم عوض میشی تغییز میکنی چرا هیجی مثل قبلش نمیشه