2777
2789
خیلی بده ؟ وای من ک دارم میمیرم از استرس امروزم تایپک زدم بعضی خانما گفتن نترس باردار نیستی  ...

یک نمونه بسیار کوووچک 😅😅

همش من اسباب بازیاشو جمع میکنم تو سبد 

همش میاد با عشق می ریزه پایین به منم میخنده😂

از کمد سه راهی و نمیدونم باتری اینارو برمیداره میکنه اسباب بازی 

بچس دیگه 

باید ریختو پاش بکنه تا بزرگ شه😍 

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۲۷_۱۱۵۹۱۲_3sdv.jpg

❤🩵🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقشتع بچتون

فردا میشه 8 ماهه. داره ایستادن یاد میگیره دستش ب هرجا برسه میگیره وایمیسته و ممکنه بیوفته یا تلویزیون بکشه رو خودش یا پنکه، میره سمت بخاری میاد پشت در دستشویی بست وایمیسته هوووففف

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فردا میشه 8 ماهه. داره ایستادن یاد میگیره دستش ب هرجا برسه میگیره وایمیسته و ممکنه بیوفته یا تلویزیو ...

من هنوز ب اونجا نرسیدم ولی از دوماهگی غلت زدن شروع کرد الانم چهار دست پا کلا خیلی ماشالله تحرک داره همش دورش بالشت میزارم🤣

من هنوز ب اونجا نرسیدم ولی از دوماهگی غلت زدن شروع کرد الانم چهار دست پا کلا خیلی ماشالله تحرک داره ...

اووو چقد عجله داره ماشاالله خداحفظش کنه 😍😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دوستان من قراره عمل تخمک کشی انجام بدم دیروز سونوی واژینال شدم دکتر گفت وضعیتت خیلی خوبه اما خب ازمایش هورمونی هم دادم مثل ذخیره تخمدان اینا جوابش ۱۰ روز دیگه میاد ب نظرتون منکه همه چیزم توی سونو اوکی بود امکان داره جواب ازمایشم بد باشه ؟ مثلا تخمدان هام بد باشه یا ذخیره نداشته باشم و این حرفا؟؟؟

خیلی سخته نگه داری و رسیدگی به بچه.اما هرچی بزرگتر شه زحمتش کمتر میشه.من خواهر ندارم خانوادم یه شهر ...

من چی بگم بچه هام دو قلو هستن دنیا بیان کدومو آروم کنم کدوم بمونه🥲

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️