2777
2789

یه پسره ۳ روزه دار پیام میده هر روشیو هم ک بگین امتحان کردم فحش میدم عین خیالش نی میگم من نمخام بات باشم میگ مهم نیس فقط چت کن بام بلاکم کردم با یه اک دیگه اومد خواهش و التماس که انبلاک کن ، دلم نمیاد بیشتر از این بد و بیراه بگم چیکار کنم خودش بره ، همش میگه ت بری من خودمو میکشمو اصن از این حرفا تازه ۳ روزم هس ، عکسم پروف بود چشمم بود میگ فق رو چشات کراش زدم:/ جان من ی راهی بگین🤧👀

اها راستی من ۱۶ سالمه اونم ۱۹

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

ببخشید ولی زر میزنه

نه خودشو میکشه نه چیزی

بلاک کن بره بابا 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل نده سین نزن  انقد پیام بده تا جونش در بیاد تو اصلا سین نزن

عه ینی بلاک نکنم؟

دوستم همش میگ بلاک کن ت خودت کرم داری بخدا بلاک کرده بودم پدرمو در اورد

ببخشید ولی زر میزنه نه خودشو میکشه نه چیزی بلاک کن بره بابا 

عه اخه من خیلی مهربونم ولی هر چی تونستم فحش دادم اصلا نمیرررره ، بنظرم دیلیت اکانت بزنم

امان از هورمون 😕

اگ واقعا میخوای بره رد کارش بهترین کار جواب ندادنه. بذار هزارتا پیام بده سین نکن جواب نده خودش بیخیال میشه. ولی تو سن تو ادم خوشش میاد یکی ب پروپاش بپیچه ادعای عاشقی کنه😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡