2777
2789
عنوان

مارمولک...

160 بازدید | 9 پست

وای بچه ها من برای نماز صبح پاشدم بعد چند ماه یهو خود به خود دم دم اذان بیدارشدم و گفتم نماز بخونم .

بعدش اومدم رو تختم نشستم یهو دیدم روی دیوار رو به روم ی مارمولک گنده اس داره راه میره

خونمون هم قدیمی نیست ولی اتاقم پنجره داره اما کیپ کیپ و راه نفوذی نیست

دیگه داداشم رو مجبور کردم بره پیداش کنه چون رفت داخل کمد بالا داداشم در کمد رو باز کرد گفت سه تا هستن ( نمیدونم راست گفت یا خواست اذیتم کنه ) 

حالا من اصلا نمیتونم بخوابم با اینکه از اتاقم زدم بیرون

وسایلام هم ریخته بودم جمع کنم یعنی امروز 

چی کار کنم.... خیلی ازشون ترسیدم و می لرزیدم 

مامانم که خیلیییی میترسه 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بابا ترس نداره مارمولک من میبینم خندم میگیره از قیافش طفلیو انگار خدا زده🤣🤣🤣

وای اصلا حس خیلی بدی بهم داد

اما باحال گفتی 😂😶

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سم بزن 

باید اتاقمو خالی کنم ؟ سرطان زا و...نباشه ؟ 

( هم اسمم هستیم 🙂 )

وایی من فوبیا دارم واقعا وحشتناک میترسم از هیچی ام جز مارمولک نمی‌ترسم 🤦🏻🤦🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

وای چه بد یاد خاطره ای افتادم تو ساختمان که در حال ساخت بود یه نگهبان مجبور شد چادر خوابش رو ببره جای دیگه پهن کنه منم کمکش کردم یهو این لحاف و تشکش که داخل چادر بود رو اوردیم بیرون یه مارمولک گنده امد بیرون و در رفت بعد نگهبان به من گفت بدو دنبالش و بکشش که من دیگه از ترس اون نتونم داخل چادر بخوابم خودشم حالیش نشده بود

وای چه بد یاد خاطره ای افتادم تو ساختمان که در حال ساخت بود یه نگهبان مجبور شد چادر خوابش رو ببره جا ...

وای...

وایی من فوبیا دارم واقعا وحشتناک میترسم از هیچی ام جز مارمولک نمی‌ترسم 🤦🏻🤦🏻

من از کل حشرات و مارمولک ها و حیوانات و پرندگان بدم میاد و میترسم 😔

واییییییییییی مارمولک...باورت میشه میبینمش گریه میکنم؟دست خودم نیست....اینقدر ک از این موجود میترسم از هیچی نمی‌ترسم...

خیلی نفرت دارم ازش.

باور میکنی ی خونه مستاجر. بودم دیدم مارمولک داره خالیش کردم...نمیتونم تحملش کنم...فقط گریه میکنم

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱