2777
2789
عنوان

ذهن خوانی

223 بازدید | 16 پست

من بعضی موقع ها یه چیزایی رو احساس میکنم رو یکی خیلی تمرکز داشتم و روش حساس بودم یروز که از دستش ناراحت بودم به من گفت که هر موقع خلاف میکنم تو اون روز خود به خود حالت خراب میشه راست می‌گفت خود به خود از دستش عصبانی میشدم و فکرای بد به ذهنم می‌رسید یکبار یه حس قوی تو من به وجود اومد که میتونم ذهن افراد رو بخونم اومدم رو خواهرم انجامش دادم و  تونستم اینکارو بکنم اما دفعه های دیگه نتونستم تمرکز میخواد اون لحظه من کاملا حس میکردم میتونم اینکارو بکنم و تونستم یا مثلا میخواستیم بریم مسافرت نگران بودن که مشکلی پیش نیاد من خیلی مطمئن و قطعی گفتم هیچ مشکلی پیش نمیاد ازین بابت مطمئن بودم چون اوضاع اون مدت خوب نبود ولی خدا رو شکر با سلامت از مسافرت برگشتیم یا اینکه دقت کردم یکی دوبار با ذهنم رو اطرافم تاثیر میزارم مثلا من یبار از یجایی رد میشدم یه پارچه خیلی کهنه و رنگ و رو رفته زده بودن دم در مال خیلی سال پیش بود به ذهنم اومد کاشکی اینو دربیارن روز بعد باد پارچه رو یجوری داده بود بالا که تو چشم نبود تو یه جایی بودیم درمورد یه چیزی با کسی حرف میزدم که اینجا رو باید فلان کار روش انجام بشه روز بعد اومدن انجامش دادن در صورتی که هیچکدوممون درمورد اون کار با هیچ کس حرفی نزدیم  یا چندوقت پیش درمورد خواهرم یه حسایی بهم دست داد رفتم درموردش حرف بزنم دیدم حس ام کاملا درسته و چیزای دیگه خواب صادقه هم زیاد دیدم برای شما پیش اومده یبار یه پیرزن چادری اومد به خوابم از آینده برام می‌گفت ولی فقط همین به یادم موند که یه نفر تو رو خیلی دوست داره 

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میان سوال حس ششمی میپرسن 🚶‍♀️

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

😐😐درکل کسایی ک این چیزارو احسا نکر باشن مسخره میاد بهشون ولی من باورت دارم چون من از دور ور ۱۲ سالگی شروع شده و حس نمیکنم یکیم کنارمه میگه ولی نمیدونم کیه نمیبینمش ولی این ی ارثت ک رسید بهم مثل موکله اما من کاری نکردم تابحال ک این بیاد سراغم ولی از پدر بزرگم شاید ارث رسیده

😐😐درکل کسایی ک این چیزارو احسا نکر باشن مسخره میاد بهشون ولی من باورت دارم چون من از دور ور ۱۲ سال ...

صداشو میشنوی؟ پدربزرگت چکاره بوده چه کارایی انجام میداد که میگی از اون به ارث رسیده 

🤍