2777
2789

۹۰کیلوم 

روزانه 800تا 900 میخورم

اوکیه؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اصلا زیر 1200 به بدن آسیب میرسونه

عه یعنی بیشتر باید بخورم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی نهایتا ۱۱۰۰ تا میخورم

تو ۱۹ روز ۳ کیلو کم کردم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بله عزیزم وزن هم کم میکنید؟

بله گلی دو سه کیلو کم کردم تا الان

خب رژیمی دیگ مگ ن  من نمیدونم چطوری راحتی رژیم بگیری ولی ۸۰۰کالری کم محسوب میشه حداقل ۱۰۰۰بخور ...

بله رژیم گرفتم 

عه خب پس باید بیشترم بخورم🤣

بله گلی دو سه کیلو کم کردم تا الان

عزیزم زیر 1200 به هیچ عنوان سعی نکن کالری دریافت کنی 

و پیشنهاد من به تو این هست که حواست باشه به کالری شماری عادت نکنی من خودم فستینگ با سالم خوردی الان رژیمم هست

عزیزم زیر 1200 به هیچ عنوان سعی نکن کالری دریافت کنی  و پیشنهاد من به تو این هست که حواست باشه ...

عه واقعا؟ چرا خب دلیلش چیه؟ خیلی کمه؟