2777
2789
عنوان

دلم شکست امشب 😓😔

380 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۱ ماه عقد کردم همسرم بارها پیش اومده بحث کرده اما من باارامش حلش کردم خانوادشم از مادر تا خواهر وبرادراش طرف منو میگیرن همیشه خیلی مهربون همسرم اما مدتی عصبی شده داد میزنه سرمن امشب دوست داشتم باهم بریم هیئت اما اشک منو دراورد خودش تنها رفت منم همراهش نرفتم هرچقدر معذرت خواهی کرد گفت ببخشید اما دلم یجوری شده میگه خودت میدونی دوست دارم به عصبانیت یه چیزی میگم اما من واقعا دختر ناز نعمتی هستم دختر ارومی هستم خانوادم از گل نازکتر بهم نمیگفتن درسته همسرم درکش میکنم دوستش دارم اما انتظار ندارم جلوی خانوادش با صدای بلند بامن صحبت کنه امشب دلمو بدجوری شکوند بهم گفت مجرد بودم بهتر بود گفتم آلان هم دیر نشده 

مادر شوهرم باهاش دعوا کردکه دختر به این ماهی خانمت شده چی میخوای دیگه بجای پرستیدن اشکشو درمیاری 

اومد کلی معذرت خواهی کرد اما حالم واقعا خوب نیست خودشم حالش بدبود رفت بیرون 

الهی میفهمم چی میگی منم عقدم کاملا درکت میکنم سرفرصت مناسب باهاش صبحت کن قاطعانه بگو دیگه تکرار نکنه 

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
الهی میفهمم چی میگی منم عقدم کاملا درکت میکنم سرفرصت مناسب باهاش صبحت کن قاطعانه بگو دیگه تکرار نکنه ...

باوجود اینکه خیلی مهربون وآقاست خیلی هوامو داره اما عصبی که میشه، میشه یه ادم دیگ معذرت خواهیش نوش دارو پس از مرگ سهراب گاهی احساس میکنم باید بیشتر فکرمیکردم اما باز میگم من اول زندگیم با بحث این مدلی نباید فکردیگه ای به ذهنم بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باوجود اینکه خیلی مهربون وآقاست خیلی هوامو داره اما عصبی که میشه، میشه یه ادم دیگ معذرت خواهیش نوش د ...

منم بعضی وقتا ازین فکرا میاد تو سرم ولی سعی کن منفی فکر نکنی باهاش صحبت کن بگو این اخلاقشو دوس نداری

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂
منم بعضی وقتا ازین فکرا میاد تو سرم ولی سعی کن منفی فکر نکنی باهاش صحبت کن بگو این اخلاقشو دوس نداری

مرسی عزیزم بارها گفتم اما متاسفانه انکارمیکنه و میگه اخلاق من خوبه فقط گاهی عصبی میشم نمیدونم. اما هیچ وقت به اندازه امشب دلم از رفتارش نگرفت صدای خوردشدن قلبمو شنیدم هرچقدر معذرت خواهی کرد گفت ببخشیدباز هیچ احساسی نداشتم خانوادش باهاش برخورد کردند که این چه رفتاری هست تو با خانمت داری حق نداری بدباهاش صحبت کنی خانوادش همیشه پشت منن اما دوست داشتم خودش متوجه میشد رفتاراش اشتباه 

انقدر گریه کردم صورتم پف کرد😔حرفاش دلمو شکوند

مرسی عزیزم بارها گفتم اما متاسفانه انکارمیکنه و میگه اخلاق من خوبه فقط گاهی عصبی میشم نمیدونم. اما ه ...

الهی دورت بگردم خودتو ناراحت نکن درست میشه

الهی دورت بگردم خودتو ناراحت نکن درست میشه

خدانکنه💎مرسی عزیزم ممنون که شنوای حرفام واسه کمی اروم شدنم بودی من از مسائلم به خانوادم هیچی نمیگم چون خیلی حساسن به من قبل از عقدم خانوادم به همسرم گفتن مبادا روزی اشکی پای چشم دخترمون باشه نمیدونن من تمام این مدت گذشتم وپنهان کردم که مبادا نگران من باشن 

خدانکنه💎مرسی عزیزم ممنون که شنوای حرفام واسه کمی اروم شدنم بودی من از مسائلم به خانوادم هیچی نمیگم ...

قربونت برم 

متوجه ام چی میگی خانواده منم حساسن نمیتونم زیاد حرف بزنم باهاشون بعدشم تجربه ثابت کرده نباید چیزی گفت چون بعدا شما دوتا باهم خوب میشید ولی خانوادت از یادشون نمیره