لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 عنوان سردی رحم 100 بازدید | 7 پست چه خطراتی داره؟به جز بارداری کسی بوده رحمش سرد بوده باشه و مشکلی براش پیش اومده باشه؟ تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 1402/05/04 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 کیست ساز میشه فک کنم. و درد زیاد پریود ای وای.واقعا؟چرا پس این همه دکتر رفتم نگفت اینو تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
شیوا33 عضویت: 1395/07/22 تعداد پست: 2467 درد پریودی سقط که گفتن احتمالا از سردی زیاد رحمته ولی مطمین نیستم ولی رعایت کردم و رفع شد سقط نداشتم نمیخواستم بترسونمت محض احتیاط گفتمد
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 درد پریودی سقط که گفتن احتمالا از سردی زیاد رحمته ولی مطمین نیستم ولی رعایت کردم و رفع ... اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم بدونم چه مشکلی برای خودم ایجاد میکنه تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
شیوا33 عضویت: 1395/07/22 تعداد پست: 2467 اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم بدونم چه مشکلی برای خودم ا ... آها ببخشید همون دردای پریودی بس من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد از رفع سردی عفونتم برطرف شد یادم بیاد بازم میگم برات آخه من حدود شش سال پیش رفع کردم و رعایت میکنم دیگه
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 آها ببخشید همون دردای پریودی بس من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد ... ممنون از توضیحاتت.فقط مراعات غذایی کافیه؟ تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی