2777
2789
عنوان

سردی رحم

100 بازدید | 7 پست

چه خطراتی داره؟به جز بارداری 

کسی بوده رحمش سرد بوده باشه و مشکلی براش پیش اومده باشه؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
کیست ساز میشه فک کنم. و درد زیاد پریود

ای وای.واقعا؟چرا پس این همه دکتر رفتم نگفت اینو 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درد پریودی  سقط که گفتن احتمالا از سردی زیاد رحمته ولی مطمین نیستم  ولی رعایت کردم و رفع ...

اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم‌ بدونم چه مشکلی برای خودم ایجاد میکنه

اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم‌ بدونم چه مشکلی برای خودم ا ...

آها ببخشید 

همون دردای پریودی بس 

من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد از رفع سردی عفونتم برطرف شد 

یادم بیاد بازم میگم برات آخه من حدود شش سال پیش رفع کردم و رعایت میکنم دیگه 

آها ببخشید  همون دردای پریودی بس  من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد ...

ممنون از توضیحاتت.فقط مراعات غذایی کافیه؟