2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیداکردن کار شغل

جهت پیدا کردن کار آیات زیر را روزی ۶۶ مرتبه و تا یکهفته بخواند.که مجرب و آزموده است

قُل اِنَّ الفَضلَ بِیَدِاللهِ یُؤتیهِ مَن یَّشاءُ وَاللهُ واسِعٌ عَلیمٌ.

و یَختَصُّ برَحمَةِ مَن یَّشاءُ وَاللهُ ذُوالفَضلِ العَظیمِ. (آل عمران آیات ۷۳و۷۴)

واییی دمتت گرم انشالله  خدا مراد دلتو بده

همچنین برای شما الهی آمین ،مچکرم

گلم برای کار اقدام کن و همزمان این دعا را بخوان، من نوشتم میخوندم و شبها زیر بالشم قرار میدادم، روز مصاحبه هم همراهم داشتم شکر خدا نتیجه داد 

برات آرزوی موفقیت و سلامتی و حاجت روایی دارم ان شاءالله شغل و درآمد خوبی پیدا کنید

همچنین برای شما الهی آمین ،مچکرم گلم برای کار اقدام کن و همزمان این دعا را بخوان، من نوشتم میخوندم ...

حتما  این کار از اانجام میدم   مرسی که واقعا بازهم  روش خودتو گفتی.به حق اینـ  شب های عزیز امام حسین مرادت بده  توهمـ  برام دعا کن  کار جور بشه

یه جا دیگه هم سراغ دارم ولی اولویت شرکت اولیه بشه بهتره من خودم یه مدت بیکاری زیاد کشیدم درک میکنم وضعیتتون رو واقعا تمام تلاشم میکنم بتونم کاری کنم واستون چون دنبال کار گشتن واقعا سخته خسته کننده کلافه میشه آدم

فقط شرکت ها یکم سخت گیرن و مرخصی شاید درست ندن یه سری مشکلات داره سختیایی ولی شرکت خوب باشه ارزش دار ...

من الان مشکلی ندارم فقط

برای زمانی  وسطای مهر میرم دانشگاه  کمی جوش میزنم

یه جا دیگه هم سراغ دارم ولی اولویت شرکت اولیه بشه بهتره من خودم یه مدت بیکاری زیاد کشیدم درک میکنم و ...

مرسی که منو درک میکنین وکمکم میکنین

واقعا سخته من امروز گوشیم افتاد شکست

و هزینه تعمیرش هم زیاده  انشالله هرچی زودتر برم سرکار و بدم درستش کنن