2777
2789
عنوان

خداییش شوهر پزشک قبول نمی‌کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 55 پست

خب من فقط یه خواستگار جدی داشتم که پزشک بودیم با هم به تفاهم نرسیدیم و یکی از دلایلش هم همین بود‌ که اون تحصیلاتش از من خیلی بالاتر بود

اون فوق تخصص بود

من ارشد

اگر خودم هم پزشک بودم یا کادر درمان باهاش ازدواج می‌کردم

حالا من چن تا دانشجو پزشکی میشناسم پسر...که هدفشون در اینده ازدواج با پزشک هست...و میگن خانوممونم باید مثل خودمون باشه شغلش نهایت دندان پزشک باشه که راحت ترباشه ساعت کاریش...و درکمون کنه.....الان فهمیدم حق دارن...واقعا ی فردی که پزشکی نخونده باشه این حجم از سختی دوره تحصیل و بعد حساسیت های مربوط به تعهدات شغلیشونو نمیتونه درک کنه...و فقط پول طرفو میبینه که باهاش بتونه خوش بگذرونه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه یه قشری مثلا کسایی که ثروتمندن یا شغلای تاپی دارن چند نفر توشون بد دربیاد. دیگه همه رو بد م ...

دقیقا

الانم همه دارن پزشکارو فحش میدن یا تهمت میزنن 

اخه چ ربطی به شغل شون و اتاق عمل و این چیزا داره 

والا منم برا عمل بینی رفتم اتاق عمل رفتاراشون کاملا عادی و نرمال بود حتی دکترمم همینطور 

یا همین چند وقت پیش رفتم پیش متخصص لثه پسره خیلی جوون بود قیافشم خوب بود و کم سن و سال 

ولی نه نگاه بدی دیدم نه یک ذره هیزی 

اتفاقا خیلی مودب بود و کارشو کرد تمام!

نمیفهمم چرا فکر میکنن یه نفر پولداره یا شغل خوبی داره حتما خیانت کاره! البته اونایی که اینو میگن قطعا خودشونو کم میبینن و ناکافی 

وگرنه کسی که خودشو کافی ببینه این فکرا نمیاد تو سرش... وگرنه 90 درصد نی نی سایتی ها که میان تاپیک میزنن شوهرم خیانت کرد یک کدومشونم شوهرش پزشک نبوده که هیچ اتفاقا یه ادم درب و داغون بوده حتی شاید پولم ته جیبش نداشته ولی خیانتم میکرده

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

هیچ کسی خواستگار پزشک رد نمیکنه مگر خودش پزشک باشه تمام

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
هیچ کسی خواستگار پزشک رد نمیکنه مگر خودش پزشک باشه تمام

چرا؟

منم اتفاقا شنیدم جدایی بین شون زیاده ینی اگه پزشک با پزشک ازدواج کنه  چون راحت جدا میشن

بخاطر همین خیلی از خانومایی که پزشکن قبول نمیکنن با هم صنف خودشون ازدواج کنن و ترجیح شون شغل دیگه ایه...حالا نمیدونم راست و دروغشو

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

چرا؟ منم اتفاقا شنیدم جدایی بین شون زیاده ینی اگه پزشک با پزشک ازدواج کنه  چون راحت جد ...

درسته اینو قبول دارم 

ولی من که خودم کادر درمانم حداقل بینشون کسی رو نمیشناسم که خواستگار پزشک رد کنن و اکثر هم با کادر ازدواج میکنن 

ولی از همه اینا بگذریم 

قبول دارین هرچی قسمت!🙂

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دقیقا الانم همه دارن پزشکارو فحش میدن یا تهمت میزنن  اخه چ ربطی به شغل شون و اتاق عمل و این چ ...

واقعا همینطوره منم یه بار رفتم اتاق عمل اینچیزا رو ندیدم. هروقت رفتم دکتر بازم چیزی ندیدم! خیلی دیگه دارن گنده میکنن این موضوع رو به قول شما همینا که تاپیک میزنن شوهرمون خیانت کرد همه شوهرا داغون. نه دکترن نه پولدارن. ذات ادم باید درست باشه. نمیدونم این چیه بین ماها  جا افتاده که ادمای پولدار و اونایی که شغلای مهمی دارن خیلی بد و خیانتکار و اخی هستن ولی اونی که پول نداره و شغل خوبی نداره حتما اخلاقش خوبه و خیلی درستکار و اهل زندگی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
واقعا همینطوره منم یه بار رفتم اتاق عمل اینچیزا رو ندیدم. هروقت رفتم دکتر بازم چیزی ندیدم! خیلی دیگه ...

دلیلش اینه که از بچگی تا به الان رو مغز همه ما کار کردن

به قول استادم فیلم تایتانیک رو ساختن طبقه پایین فقیرای خوشحال که میزنن و میرقصن

طبقه بالا پولدارای خشک و سرد و بی احساس که از زندگیشون لذتی نمیبرن

فیلم خیلی غیرمستقیم داره فقر و بدبختی رو لذت بخش و پول و ثروت و پولدارا رو بد نشون میده

اونوقت خود عوامل فیلم کسایی هستن که از طریق همین فیلم پولدار شدن! اگه پول انقد بد بود میومدن درامدشونو دو دستی تقدیم مردم میکردن...

حتی فیلمای ایرانی هم همینطوره

درسته اینو قبول دارم  ولی من که خودم کادر درمانم حداقل بینشون کسی رو نمیشناسم که خواستگار پزشک ...

متوجه نشدم

ینی میگید فقط خواستگار کادر درمان قبول میکنن ؟ ینی هم صنف خودشونو؟

فکر کردم برعکس میگید... که هم صنف خودشونو قبول نمیکنن

متوجه نشدم ینی میگید فقط خواستگار کادر درمان قبول میکنن ؟ ینی هم صنف خودشونو؟ فکر کردم برعکس میگید ...

نه اکثرا هم صنف میخوان من اطرافیان اینجوری دیدم 

حالا بوده از دخترا بخصوص پرستاری ها و مامایی ها با مهندس ازدواج کنن 

هرچی قسمت

دلیلش اینه که از بچگی تا به الان رو مغز همه ما کار کردن به قول استادم فیلم تایتانیک رو ساختن طبقه پ ...

واقعا چقدر قشنگ گفته استادتون 

همینطوره. اینجوری تو مغز همه جا انداختن. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند