2777
2789
عنوان

خداییش شوهر پزشک قبول نمی‌کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 55 پست
حالا تو هم هرچی میبینی باور نکن. ۹۰ درصد کاربرا یا دارن فانتزی‌های خودشونو میریزن کف سایت یا خودشون ...

همونو بگو

تاپیک میزنن دوس پسرم یا خواستگارم راننده اسنپه یا کارمنده با 10 تومن حقوق 

اونوقت پزشکی که میلیاردی درامد داره و کلی زحمت کشیده تا به این جایگاه برسه رو قبول نمیکنن  

لابد ایناییم که هی تاپیک میزنن از خواستگارای داغون مائیم

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اینو من قبول دارم ولی انتظار نداشتم ملت مثلا با دلال بودن همسرشون کنار بیان ولی با پزشک بودن نه😂

خب این منطقی نیست واقعا 

دلال کجا ! و پزشک کجا

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میکنم ولی عمومی و جراحی لیپوشکم و اینا نه  مثلا دندون یا جراح فک و صورت و... اینا

خخخ یعنی مثلا کلا تو همه خواستگارایی که قرار برات بیاد یکیشون پزشک باشه اونم جراح...میگی نه...فقط چون جراحی اگه دندون پزشک بودی قبول میکردم...

اصلا اخلاق ندارن  سواد صفر  با سهمیه وارد دانشگاه شدن  خدا ازش نگذره قاتلا

لعنتی بدبختای ترسو ان که هیچی بارشون نیست به همین عزای امام حسین که منو بیچاره کردن

به همین سیاهی شب قسم که هیچ وقت خون پزشک از دیگران رنگین تر نیست 

کسی که توی خانواده پزشک داشته باشه یاداز نزدیک میدونه این شغل چقدر مشقت داره تا به درامد برسه و چقدر ...

کاملا حق با شماست و منم قبول دارم اصلا شغلی نیست که بشه باهاش به همه ی جنبه های زندگی رسید ولی من منظورم این بود که مثلا کسی نگفته بود خواستگارم شغلش دلالی باشه قبول نمیکنم یا شغلهایی شبیه این اکثرا پزشکی رو نوشته بودن.

مساله دست بالا گرفتن و اينا نيست اولا شغل پزشكي شعل سختيه طرف وقت و بي وقت ممكنه بخوانش از بيمارستان ، اگه اوايل كارش هم باشه كه مشكلات طرح خارج از مركز و شيفت هاي طولاني رو داره كه فطعا خانومش هم بايد پا به پاش فداكاري كنه ، مساله ي بعد رفتار دوستان پزشك هستش كه ناخوداگاه ( نميگم همه ولي بعضياشون ) حس ميكنن از بقيه ي رشته ها برترن به نظرم بهتره پزشكا باهم ازدواج كنن ، بعضياشونم كه جنبه نداشتن هوا برداشته ميگن زن براي ما زياده منت هم سر زنشون ممكنه بذارن يا پشتِ سرش خيانت هم بكنن كه باعث شده ديد بقيه منفي بشه به همشون و خشك و تر با هم بسوزن 

در هر حال نميشه قطعي گفت در موزد هيچ كس، من معتقدم يكي ادم باجنبه اي باشه و شخصبت داشته باشه روش ميشه فكر كرد بايد رفت و امد كرد با طرف تا شناختش 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خخخ یعنی مثلا کلا تو همه خواستگارایی که قرار برات بیاد یکیشون پزشک باشه اونم جراح...میگی نه...فقط چو ...

نخیر 

ولی اینجا مسئله شغله! وگرنه موارد دیگه هم هست مثل اخلاق و خانواده و ظاهر و تعهدات و .... خیلی چیزای دیگه

چرا باید پزشکی رو قبول کنم که باسن و شکم و سینه خانومارو عمل میکنه و عکسای قبل و بعدشم میذاره تو پیجش؟؟

نه بخاطر حسادت و اینا... کلا چندشه این نوع جراحی بنظرم 

بعدم پزشک عمومی درامد خاصی نداره مگه اینکه بره تو حیطه زیبایی که اونم باز تخصصش نیست

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اینطوری نگو دوتا پزشک هستن در فامیل ما  در خوبی لنگه ندارن هردو هم بچه متاهل دارن همه که بد ن ...

خدا نکنه یه قشری مثلا کسایی که ثروتمندن یا شغلای تاپی دارن چند نفر توشون بد دربیاد. دیگه همه رو بد میبینن.. 

اما خب خیلی از کسایی که مثلا وضع مالی خوبی ندارن یا شغل خوبی هم ندارن میتونن خیانت کار باشن. اصلا به شغل و مقام و منزلت نیست. انقدر دیدم مرد بی سواد و بی پول و.. هم خیانت کرده... ولی چشم مردم فقط اینا رو میبینه. حالا دلیلش چیه خدا داند😂😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
کاملا حق با شماست و منم قبول دارم اصلا شغلی نیست که بشه باهاش به همه ی جنبه های زندگی رسید ولی من من ...

خب مراعات کرده بودن شغل هایی رو گفته بودن که خودشون به دلایل شخصی قبول نمیکنن نه شغل هایی که درامد و شان پایین دارن

وگرنه هزاران شغل هست که بدیهیه یه دختر نرمال میل نداره همسرش اون شغل رو داشته باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ضایع ترین حالت ممکن برای یه نفر بنا به شرایط پدرش یا همسرش صداش کنن

زنعموم داشت با همسر یه پزشک که داره تخصصش و میخونه صحبت میکرد هی میگفت خانم دکتر بعدش ازش پرسیدم این عمومیه یا داره ادامه میده گفت پزشک نیست 

بفرما الکی الکی میشه خانم دکتر