2777
2789

پس به نظر تو باید چی بگن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چرا میخاید زن ها رو ضعیف بار بیارید چرا انقد ندونسته سرکوفت میزنید هیج کس از شوهر ایده آل فرار ن ...

معلومه مجردی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آخه چرا میخاید زن ها رو ضعیف بار بیارید چرا انقد ندونسته سرکوفت میزنید هیج کس از شوهر ایده آل فرار ن ...

شما مطمعنی که زنه ایده و آل و کامله؟؟

چرا انقد طلاق و آسون میبینین 

🩵

اگر استارتر حامله باشه که میگن چرا از این بیشعور حامله شدی. آخه استارتر چکار کنه چرا خون به دلش میکنن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اگر استارتر حامله باشه که میگن چرا از این بیشعور حامله شدی. آخه استارتر چکار کنه چرا خون به دلش میکن ...

یکی از آشناهامون ۷ ساله ازدواج کرده..

همیشه باهم دعوا دارن، ازدواجشون هم فامیلی بود کل فامیل رو میندازن به جون هم(هر ۶ ماه و کمتر این دعواهارو تکرار میکنن و با واسطه گری بقیه میرن سر خونه زندگیشون)

خانمه مشکل داره و نمیتونه باردار شه، در به در دنبال اینه که بچه دار شه..هیچ کدوم از دعواهاشون هم سر بچه دار شدن نیست..

بعضیا چشمشون رو بستن و فقط دنبال بچه دار شدن هستن، مهم نیست زندگیشون چه شکلیه..

این اگه بچه دار شه صد در صد در حق بچه بدی میکنه دیگه، یکی نیست بهش بگه وضع زندگیتو نمیبینی تو؟..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤