2777
2789
عنوان

معما

95 بازدید | 6 پست

3 نفر ميخوان شريكي پول بزارن و يه ساعت ديواري بخرن . قسمت ساعت 30 تومن بوده . نفري 10 تومن ميزارن و اون ساعت رو ميخرن . وقتي يه مقدار از ساعت فروشي دور ميشن ساعت فروش به شاگردش ميگه قيمت ساعت 25 تومن بود . من حواسم نبود 5 تومن ازشون بيشتر گرفتم . اين 5 تومنو بگير ببر بده بهشون . شاگردش 2 تومنشو ميدزده . 3 تومنشو ميده به اونها . حالا اون 3 نفر هر كدوم نفري 9 تومن دادن به ساعت فروش . 3 ضربدر 9 ميشه 27 . 2 تومن هم دست شاگرده . ميشه 29 تومن . اون هزار تومن ديگه دست كيه ؟ 

بابت باطری ساعته س لابد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگه قیمت 25 بود میاییم 25 رو تقسیم بر 3 میکنیم و در واقع برای هر کدومشون میوفته 8٫333 تومان و وقتی نفری هزار تومنم پس میگیرن جمع پولی که هرکدوم به ساعت دادن با پولی که گرفتن میشه 9٫333 و وقتی این مبلغو در سه ضرب کنیم میشه 27٫999 که با جمع دو هزار میشه 29٫999 که اون مقدار ناچیزم ضریب خطای تقسیم 25 بر 3 هستش که عدد دقیقش رو نمیشه بدست اورد

پیش اونایی که خریدن دیگه

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

هر جوری حساب میکنم دست اوناست که خریدن نمی‌دونم چرا اسی جوابشو گفتی منو لایک کن ببینم😅😅😅

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
وقتی میگه قیمت 25 بود میاییم 25 رو تقسیم بر 3 میکنیم و در واقع برای هر کدومشون میوفته 8٫333 تومان و ...

نه . اون پول دست ساعت فروشه . چرا ؟ اونها 30 تومن دادن به ساعت فروش . يعني نفري 10 تومن . ساعت فروش 25 تومن مونده دستش . 5 تومن داده به شاگردش . از اون 5 تومن 2 تومنش پيش شاگردشه . 3 تومنش پيش اون 3 نفر .