خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
وقتی میگه قیمت 25 بود میاییم 25 رو تقسیم بر 3 میکنیم و در واقع برای هر کدومشون میوفته 8٫333 تومان و وقتی نفری هزار تومنم پس میگیرن جمع پولی که هرکدوم به ساعت دادن با پولی که گرفتن میشه 9٫333 و وقتی این مبلغو در سه ضرب کنیم میشه 27٫999 که با جمع دو هزار میشه 29٫999 که اون مقدار ناچیزم ضریب خطای تقسیم 25 بر 3 هستش که عدد دقیقش رو نمیشه بدست اورد
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
هر جوری حساب میکنم دست اوناست که خریدن نمیدونم چرا اسی جوابشو گفتی منو لایک کن ببینم😅😅😅
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍