2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه لطفا برای حفظ آبروی من و خانوادم دعا کنی. دعا کن خدا کمکم کنه بتونم واقعیت رو ثابت کنم و همه ی حقمو بگیرم. اسمم فاطمه

الهی به حق این روز های عزیز هزار برابرِ لطفی که در حق من میکنی خیر و خوبی نصیب خودت و عزیزانت بشه

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

سلام اسمم نگین هس  برام دعا کن هم برای خودم هم خانواده ام 

دعای سلامتی و خوشبختی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

برات ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🌹 دعامون کن 🥺😭😭😭خوش به سعادتت 🥺

سروین آیدا ناهید سپیده محمدحسین 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

التماس دعا عزیزم 

خیلی نیازمندِ دعایِ خیرِ دل های پاک هستم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
دوستان تک تک کامنتاتونو میخونم و براتون دعا میکنم ببخشین اگه تک تک جواب نمیدم

طاهره
سمیه
صبا
محمد
خسرو
جواد
مسلم
فرناز
افسانه

طیبه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پردیس

پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ثبت کنم😭😭😭

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

التماس دعای زیاد ویشه لطفا برا منم دعا کنی  دلم میخواد بیام حرم😭😔🙏🙏🙏🙏

بله گلم برای تک تکتون دعا کردم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤