2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رو شلوار دیگع برش زدین؟

احتمالا تنگ برش زدین؟کاریش نمیشه کرد! مگر اینکه تیکه ی  باریک اضافه کنین.جاهایی که تنگه؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یا دور باسنتو اشتباه گرفتی 

یا رو الگوت برسی اخرو نکردی که انداره باسنت باشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اندازه باسن با جای کش زدم۴۳

دور باسن خودت چنده؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
۳۷. با جای کش۴۲

مطمئنی دور باسنت ۳۷؟

یعنی درست اندازه گرفتی؟  انگشتتو گذاشتی زیر متر و برجسته ترین نقطه باسنو اندازه گرفتی؟ 

اگر مطمئنی حتما یه جا حواست نبوده تو الگو اشتباه کردی 

الان میتونی از درزایی که دادی کم کنی 

با یه تیکه لهشون بدوزی جاهایی که تنگه ولی خب تمیز باشه دوختشون که زیاد مشخص نشه 

دور باسنم خوبه.فقط اون خط وسط که میره به سمت شکم تنگه

شکمت برجستگی داره پایینش؟ حتی اگر یکم باشه 

دقیق اندازه گرفتم حتی دور باسنم ۱۱۷میشد که بعد از تقسیم من کلی بهش اضافه کردم

خب پس احتمالا یه کوچولو زیر شکمت برجستگی داره 

ببین اگر زیر شکم یکم برجستگی داشته باشه تنگش میکنه باید تو الگو درست بشه