2777
2789
عنوان

هکرهای محترم سایت دستا بالا😎✋

115 بازدید | 10 پست

چند ماهه خیلی داغونم و از همسرم رفتارای مشکوک میبینم ولی گوشیش رمز داره و بهم نمیگه خیلی حساسه رو گوشیش ، رفتاراشم خیلی عجیبه ؛ جدیدا هم بهم میگه از زندگیم برو بیرون 

میخوام گوشیشو هک کنم ببینم چه خبره؟ 

هک بدون دسترسی به گوشیش

اگه کسی بود به منم بگه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برنامه بریزی تو گوشیش که اونم باید به گوشی دسترسی داشته باشید 

راه دیگه ای من بلد نیستم جز این 

تو یوتیوب سرچ کن چندتا روش برا باز کردن گوشی هست حالا به مارک و مدل گوشی هم مربوطه 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بستگی به نوع گوشیش و اینا داره من خیلی وقته دیگه دس از ای کارا برداشتم بقیه راهنماییتون کنم بهتره

وای تورو خدا بهم بگو، من زندگیم داره نابود میشه

دو روز پیش الکی گیر داده نمیخوامت و برو 

وای تورو خدا بهم بگو، من زندگیم داره نابود میشه دو روز پیش الکی گیر داده نمیخوامت و برو 

بنظرم خدتو اذیت نکن کسی که رمز میزاره و نمیگع حواسش جمع تر ایناس

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧