2777
2789
عنوان

ادامه دادن این رابطه به مصلحته؟

453 بازدید | 11 پست

طرف میخواد رل بزنیم من فعلا هیچ قصدی ندارم می‌خوام یه کم روی اولویت های خودم کار کنم حتی گفت میاد برای ازدواج شرایطش هم داره ازش خوشم هم میاد فعلا بدون هدف خاصی یا اسم خاصی روی نوع رابطه مون گفتم اگه میخواهی ادامه بدیم همین لحظاتی که کنار هم داریم شاید بعداً نظرم عوض شد شاید هم پشیمون شدم فعلا سر درگم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خب ببین اگه تو هم قصد ازدواج داری و حالا که اونم همچین ادعایی کرده بگو بیاد از طریق خانواده با هم در ارتباط باشید اونوقت معلوم میشه واقعا میاد یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب ببین اگه تو هم قصد ازدواج داری و حالا که اونم همچین ادعایی کرده بگو بیاد از طریق خانواده با هم در ...

فعلا قصد ازدواج ندارم خب

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

فعلا قصد ازدواج ندارم خب

خب پس باید ببینی قصد رل زدن داری یا نه

به هرحال تو یه رابطه بودن هم چالش‌های خودشو داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اشتباه نکن نگو همینجوری. بگو ازدواج فوقش نخواستی رد میکنی

فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم نمی‌خوام هم طرفو بازی بدم همینجور که با هم هستیم میپسندم در حال حاضر شاید نظرم رو عوض کرد بعدا

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نکنین وارد رابطه نشین چن وقت بعد شما میمونین و یه آدمی ک رفته ک حال روحی بد نکنینننن

بهش توضیح دادم اونم درک می‌کنه فعلا آمادگی رابطه ای که اسم خاصی داشته باشه مثلا نامزدی یا رل یا دوستی ندارم اصلا فعلا از بودنش خوشحالم کنارم همین 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خب پس باید ببینی قصد رل زدن داری یا نه به هرحال تو یه رابطه بودن هم چالش‌های خودشو داره

اینکه فعلا وارد تعهد بشیم حس میکنم زوده ولی دل هم نمیکنم چون با هم خوبیم وقتی کنار هم هستیم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اینکه فعلا وارد تعهد بشیم حس میکنم زوده ولی دل هم نمیکنم چون با هم خوبیم وقتی کنار هم هستیم 

خب میتونید با توافق هم یه زمانی رو مشخص کنید ببینید میتونید پیش برید یا نه