2777
2789

سلام عزیزم برای من یکیش بالا بود ، یه ازمایش تکمیلی دیگه نوشت ، اونم مثبت بود و گفت یعنی خونت مشکل انعقاد داره و تو بارداری باعث سقط میشه خدانکرده . برام قرص اسپیرین و امپول انوکساپارین داد تا اخر بارداری استفاده کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم برای من یکیش بالا بود ، یه ازمایش تکمیلی دیگه نوشت ، اونم مثبت بود و گفت یعنی خونت مشکل ا ...

سلام ممنونم جواب دادی مهربان ،اخه من هر چی سرچ میزنم میگه پایین انعقاد میاره گیج شدم 

مرسی عزیزم شما هم انشاله صاحب نی نی سالم بشی ، ببر دکترت ببینه اصلا نگران نباش دارو میده همه چی درست ...

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت میشم ،من دیروز پیش دکتر رفتم ازمایش و نشون دادم گفت مشکلی نیست ،میخوام بپرسم دکتر شما کی هست میخوام برای اطمینان ازمایش ها رو به دکتر دیگه نشون بدم ،من ابن سینا پیشه دکتر شه بخش رفتم و این که توی ازمایشهام فاکتور سی دی مارکر ها رو ننوشته بود ،ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت میشم ،من دیروز پیش دکتر رفتم ازمایش و نشون دادم گفت مشکلی نیست ،میخو ...

سلام عزیزم خداروشکر که گفته مشکلی نیست ، عزیزم دکار محبوبه شیرازی هست دکترم حوالی میدان ولیعصر  اینم شمارشه 02188910360 متخصص پریناتولوژی هست 

سلام عزیزم خداروشکر که گفته مشکلی نیست ، عزیزم دکار محبوبه شیرازی هست دکترم حوالی میدان ولیعصر   ...

ممنون از پاسخگویی 🙏🏻شما از این دکتر راضی هستید من دو تا سقط داشتم 

ممنون از پاسخگویی 🙏🏻شما از این دکتر راضی هستید من دو تا سقط داشتم 

اره عزیز دلم خیلی عالیه دکتر مخصوص بارداری پر خطره اصلا باردارای معمولی رو قبول نمیکنه ۱ بار برو ببین خوشت میاد