2777
2789

اگه ازین جوش کیستی های دردناک باشه. اره

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه جوش روی چونه داشتم اصلا نمیرفت حجامت صورت رو یه بار انجام دادم خوب شدم

حجامت روی صورت؟ با اینکه دکترم کارش خوب بود پشتم ردش نمونده ولی جرات نمیکنم😑 درد نداشت؟؟

یک عدد چپی 

آره من نزدیک پریود و وقتی که پریودم عقب می افته صورتم جوش میزنه بعد اینکه پریود میشم خوب میشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
حجامت روی صورت؟ با اینکه دکترم کارش خوب بود پشتم ردش نمونده ولی جرات نمیکنم😑 درد نداشت؟؟

دردش جزیی بود طوری که خوب یادم نمیاد چطور بود فقط از چونه ام خون رو گرفت و بعدش خوب شد. فقط تنها چیزی که یادمه چند روز صورتم کبود شد بخاطر بادکشش که خون رو سمت چونه ام آورد