2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 51 پست
خیلی بده ک خانواده ات ب تصمیم برادرت اهمیت نمیدن خوب حتما نیاز داده ک انقدر پیگیره با خونواده ات صحب ...

صحبت که میکنم میگن قبوله ولی کاری نمیکنن در عمل

پزشک

از خودت کوچک تره ؟ 

واقعا پزشکی می خونی؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی همه تواین سایت درامد میلیاردی دارن ۱۵تومنو نمی پسندن، عزیزم الان خیلی ها با درامد قانون کار زندگی میگذرونن شرایط داداشت که عالیه زن خوب کسیه بیاد پشت شوهرش باشه وپیشرفت کنن باهم نه اینکه داداش اسی همه چیو جور کنه زنش واسه اماده بیاد این که نشد زندگی مشترک 

استارتر دوست پسر من هم تقریبا شرایط برادرتو داشت

یبار اینجا نالیدم 

همه گفتن واااا شرایطش خیلی خوبه چه توقعی از پسر ۲۳ ساله داری😂😂😂😂

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
به نظرم شرایط مالی برادر با این اوضاع اصلا بد نیست   ولی سنش هنوز کمه ممکنه بعدا پشیمون بشه&nb ...

خیلی خیلی آدم پخته ای هست. خانواده میخان شرایطش بهتر بشه یکی رو بگیرن براش که وضع مالیش خوب باشه ولی نمیدونم چی بگم

پزشک

اسی همه تواین سایت درامد میلیاردی دارن ۱۵تومنو نمی پسندن، عزیزم الان خیلی ها با درامد قانون کار زندگ ...

دقیقا اینجا ی سریا توهم میزنن یا نمیدونم ساقیسون خوب نیست 

بعد میزی تاپیک اشون و میخونی خودشون مستاجرن

بعد میان میگن کسی ک ازدواج میکنه خون ه داشته باشه ماشین داشته باشه درآمد 15 هم ک کمه 

طرف اومده میگه خواستگارم رانندس میگن رد کن 

اون یکی میگه ماشین فاضلاب داره میگن آه آه پیف پیف رد کن 

انگار تو کل ایران همه باید دکتر و مهندس و کارمند باشن

واقعا درکشون نمیکنم 😐

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
استارتر دوست پسر من هم تقریبا شرایط برادرتو داشت یبار اینجا نالیدم  همه گفتن واااا شرایطش خیل ...

بله همینه. یه شرکت هم تا آخر این ماه اگه خدا بخاد میزنن با دوستاش خرید و فروش هم انجام میده درآمدش خیلی بیشتر میشه

پزشک

خیلی خیلی آدم پخته ای هست. خانواده میخان شرایطش بهتر بشه یکی رو بگیرن براش که وضع مالیش خوب باشه ولی ...

به نظرم  پدر مادرتون تجربه کافی دارن 

اجازه بدین خودشون با برادرتون کنار بیان و تصمیم درست بگیرن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دقیقا اینجا ی سریا توهم میزنن یا نمیدونم ساقیسون خوب نیست  بعد میزی تاپیک اشون و میخونی خودشون ...

واقعا. خب همه که شرایطشون مثل هم نیست بعدشم یا آدم کار میکنه یا درس مبخونه

پزشک

واقعا. خب همه که شرایطشون مثل هم نیست بعدشم یا آدم کار میکنه یا درس مبخونه

یه بار اینجا گفتم مدرک تحصیلی همسرم از من پایین تره چنان حمله کردن بهم ک چرا  و فلان و... 

یکی میگفت چرا قبول کردی همسرت  تحصیلاتش پایینه کارشم ک آزاده 

بعد جالب بود رفتم دیدم خودش مستاجر و مدام دعوا داره با شوهرش 😂

درصورتی ک من خیلی راضیم از انتخاب و زندگیم