نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان قد و وزن یه دختر ۱۱ ساله باید چقدر باشه؟؟ 25225 بازدید | 21 پست سلام دخترم ۱۱ سالشه قدش ۱۳۵ و وزنشم ۳۲بنظرتون قدش نسبت به سنش چجوریه؟؟کوتاهه یا نه؟؟ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1402/05/04 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_m87 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2135 خواهر من وزنش ۳۲ قدش ۱۵۵ در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20763 نه فکر کنم خوبه.دختر من ۱۵۶ قدش هست وزنش ۳۵البته نسبت به هم سن هاش خیلی قد بلندتر هست،ولی خوب خیلی هم لاغر هست طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 دخترمن 142بود با30 وای پس دخترم واقعا کوتاه قدش🤦♀️🤦♀️ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 خواهر من وزنش ۳۲ قدش ۱۵۵ ماشالله قدش چه بلنده ..فکرکنم خانوادگی قدتون بلنده درسته؟؟؟ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 نه فکر کنم خوبه. دختر من ۱۵۶ قدش هست وزنش ۳۵ البته نسبت به هم سن هاش خیلی قد بلندتر هست،ولی خوب خی ... ۱۱ ساله قدش ۱۵۶ ماااااشاللهخودتون قدتون بلنده؟؟ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
s_m87 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2135 ماشالله قدش چه بلنده ..فکرکنم خانوادگی قدتون بلنده درسته؟؟؟ بله خانواده پدریم خیلی قد بلندن بابام قدش ۱۹۶ هست یکی از عموهام ۲ متر ۳ سانت هست عمه ام ۱۷۸ هست در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20763 ۱۱ ساله قدش ۱۵۶ ماااااشالله خودتون قدتون بلنده؟؟ بله ،هم من و هم پدرشبیشتر به سمت پدرش رفته،چون عمه هاشم خیلی خیلی قد بلندن،امیدوارم به عمه هاش نره قدش به نظرم ۱۶۵-۱۷۰ بشه خوبه ،نه بیشتر طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 بله خانواده پدریم خیلی قد بلندن بابام قدش ۱۹۶ هست یکی از عموهام ۲ متر ۳ سانت هست عمه ام ۱۷۸ هست ماشااااالله❤️ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
s_m87 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 2135 ماشااااالله❤️ خیلی ممنون 🙏این وسط من فقط کوتاه شدم😅 در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15909 دیگه تو این سن ژنتیک دخیله اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 دیگه تو این سن ژنتیک دخیله اره دقیقا یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...