2777
2789

سلام دخترم ۱۱ سالشه قدش ۱۳۵ و وزنشم ۳۲

بنظرتون قدش نسبت به سنش چجوریه؟؟

کوتاهه یا نه؟؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

خواهر من وزنش ۳۲ قدش ۱۵۵

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن 142بود با30

وای پس دخترم واقعا کوتاه قدش🤦‍♀️🤦‍♀️

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
خواهر من وزنش ۳۲ قدش ۱۵۵

ماشالله قدش چه بلنده ..فکر‌کنم خانوادگی قدتون بلنده درسته؟؟؟

نه فکر کنم خوبه. دختر من ۱۵۶ قدش هست وزنش ۳۵ البته نسبت به هم سن هاش خیلی قد بلندتر هست،ولی خوب خی ...

۱۱ ساله قدش ۱۵۶ ماااااشالله

خودتون قدتون بلنده؟؟

ماشالله قدش چه بلنده ..فکر‌کنم خانوادگی قدتون بلنده درسته؟؟؟

بله خانواده پدریم خیلی قد بلندن بابام قدش ۱۹۶ هست یکی از عموهام ۲ متر ۳ سانت هست عمه ام ۱۷۸ هست

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
۱۱ ساله قدش ۱۵۶ ماااااشالله خودتون قدتون بلنده؟؟

بله ،هم من و هم پدرش

بیشتر به سمت پدرش رفته،چون عمه هاشم خیلی خیلی قد بلندن،امیدوارم به عمه هاش نره  قدش به نظرم ۱۶۵-۱۷۰ بشه خوبه ،نه بیشتر

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بله خانواده پدریم خیلی قد بلندن بابام قدش ۱۹۶ هست یکی از عموهام ۲ متر ۳ سانت هست عمه ام ۱۷۸ هست

ماشااااالله❤️

ماشااااالله❤️

خیلی ممنون 🙏

این وسط من فقط کوتاه شدم😅

دیگه تو این سن ژنتیک دخیله

اره دقیقا