2777
2789
عنوان

بغل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 37 پست
منظورم اینه زود دلتنگ میشم کلا مدلم اینطوره نه فقط برا شخصای خاصی الان نزدیک یکساله میرم باشگاه واقع ...

خیلیم عالی هرچی حس خوب بت میده انجام بده منم بغل میکنم بنظرم حسش خیلی قشنگ تر غزبوسیدنه

منتظر روزای بهترم ✌
ولی اسی یچیزی بغل بستگی به میران صمیمیت با اون فرد داره با بعضیا فقط دست میدم  با بعضیا دست ا ...

منم اینطورم نه همه رو بغل نمیکنم شاید مثلا ۴ نفر بغل کنم اونم یکیشون واقعا دوسم داره همیشه احوالمو میپرسه خوش،برخورده باهام یا میگ بیا لوپتو بکشم بوست کنم با همه که بغل نمیکنم واقعا چاپلوسم نیستم احساسات درونیمه نه چیزی،ک بخوام برای عزیز کردن خودم انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره یکم رعایت کنی...شاید بعضیا از برخورد لمسی خوششون نیاد...من نمیتونم کسیو بغل کنم خوشم نمیاد مخص ...

ممنون از نظرتون قابل احترامه عزیزم .... بالاهم با هنه اینطور نیستم فقط با یه عده محدود اونم چون باهاشون رابطم خوبه 

و منی ک با دوستام نه بغل نه روبوسی ن دست دادن

و نه سلام

تا همو میبینیم حرف میزنیم 😂😂

دیشب دوستم زنگ زد گفت مهناز  فردا نمیام منم گفتم باشه منم کار دارم نمیام بعد خدافظی در این حد

همسرم گفت پ چرا سلام اینا نمیدید بهم گفتم ما همینجوری هستیم 🤣

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منظورم اینه زود دلتنگ میشم کلا مدلم اینطوره نه فقط برا شخصای خاصی الان نزدیک یکساله میرم باشگاه واقع ...

مهرطلب نیستی؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خیلیم عالی هرچی حس خوب بت میده انجام بده منم بغل میکنم بنظرم حسش خیلی قشنگ تر غزبوسیدنه

دقیقاااااا وقتی بغل میکنم خوشحال میشم خب بالاخره ادم یچیزو ک دوس داره اونو انجام بده یه حس،سرخوشی داره 

چقدر خوب که راحت احساساتت رو بروز میدی....ولی مواظب باش ادمهای احساساتی زود هم گول میخورن..

نمیگم سر این احساساتی بودن خیلی اتفاقا افتاده ولی فک میکنم ادمای باشگاه اکثرا خانوم هستن فقط،۳ تا دختر هستیم خانوما زندگی خودشونو دارن بچه دارن ادمی نیستن ک بخوان بهم ضربه بزنن بعضن دختراشون همسن من هستن 

از همین الان تمرین کن زیاد خوب نشی زیاد مهربون بودن بعدا ضررش به خود آدم بر میگرده تجربه شخصیه خودمه، کم سن هم هستی از الان‌تمرین کن برای آدما همونقدر باش که برات هستند

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

وااای منم کپی توام 

از شانسم شوهرم شدیدا ادم خشکیه از بیرون میومد تازه ازدواج کرده بودیم من رفتم جلو خاسم بغلش کنم منو پس زد و گف دیونه شدی لباسم کثیفه دستامو نشستم خستم این حرکات چیه 😟😟😟😟 ینی خشکم زد حالا هم این مدل بودن خیلی بده تو زندگیم یه خلا بزرگی دارم ینی کسی رو ک دوسش دارم بغل کردنش امکان پذیر نیس این بده 

موقع ازدواج این موضوع رو ب همسرت بگو وگرنه اذیت میشی

هرچند من گفتم و ایشون گف من ادم احساساتی هستم و شبش با گل اسمم رو نوشت روی پارکت خونش تا بگه احساساتیه اما بعدش گف برا راضی کردنت ب ازدواج اینجور گفتم 

عزیزم شما لمسی هستی، این یک نوع شخصیت‌ روانشناسیه و چیز بدی نیست. با درآغوش کشیدن و لمس احساس آرامش میگیری. با توضیحاتی که دادی فکر نمیکنم زیاده روی کرده باشی مخصوصا اینکه میگی قبلش اجازه میگیری و فقط با افراد خاص و معدودی اینطوری هستی