rozitan مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 850 عنوان کسی توی امتحان نهایی غیبت موجه داشته؟ 270 بازدید | 7 پست من چند تا درس غیبت موجه داشتم توی خرداد اولین امتحان ام بودکارنامه مو که از مدرسه گرفتم نوشته بود موجه همه روولی توی سایت ساخت که باید تایید و بزنم همه رو صفر نوشته الان این یعنی چی 1402/05/04 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozitan مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 850 اونایی ک غیبداشتی رو صفر زده؟ اره درصورتی که موجه بودن توی کارنامه ای که از مدرسه گرفته بودم چند روز پیش
مشاورکنکوررر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 2089 اره درصورتی که موجه بودن توی کارنامه ای که از مدرسه گرفته بودم چند روز پیش خب عزیزم غیبت داشتی یعنی امتحان ندادی انتظار نداری ک بهت نمره بدن غیبت چه موجه چه غیر موجه صفر رد میشه خدایا شکرت
rozitan مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 850 خب عزیزم غیبت داشتی یعنی امتحان ندادی انتظار نداری ک بهت نمره بدن غیبت چه موجه چه غیر ... نه مگه درصورتی که موجه باشه نمی نویسه رو به روش موجه اینجوری می تونم یه بار امتحان بدم یه بار دیگه هم ترمیم کنم
rozitan مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 850 خب عزیزم غیبت داشتی یعنی امتحان ندادی انتظار نداری ک بهت نمره بدن غیبت چه موجه چه غیر ... من فکر کنم فقط درصورتی که غیر موجه باشه صفر رد میشه
rozitan مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 850 نه مگه درصورتی که موجه باشه نمی نویسه رو به روش موجه اینجوری می تونم یه بار امتحان بدم یه بار دیگه ه ... حتی توی نمره سال هم که توی کارنامه هست نوشته مردود ننوشته صفر
مشاورکنکوررر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 2089 حتی توی نمره سال هم که توی کارنامه هست نوشته مردود ننوشته صفر کلن برای امتحان نهایی وقتی امتحان نداده باشی صفر رد میکنن خدایا شکرت