من آدم شادی نیستم یعنی کلآ شخصیت شادی ندارم و همسرم همیشه از این موضوع گلایه و دعوا داره. الانم خودم دیگه خسته شدم بخاطر دخترام چون تو روحیشون تاثیرمنفی گذاشتم.شما بگین چیکار کنم روحیه وانگیزه داشته باشممتشکرم.
گروه بنفش مانکن های زیبا قد۱۷۰؛وزن۷۶، هدف اول۷۰، هدف دوم۶۵.الهی به امید تو.من میتوانم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همش غمگینم به مشکلات زندگیم که فکر میکنم نابود میشم به رفتار وحرفای شوهرم که فکر میکنم احساس داغون بودن و خلا میکنم از نظر اعتقادی هم معتقدم ولی همیشه سر وقت نماز نمیخونم درواقع کاهل نمازم و خیلی وقتا از خدا طلبکارن
گروه بنفش مانکن های زیبا قد۱۷۰؛وزن۷۶، هدف اول۷۰، هدف دوم۶۵.الهی به امید تو.من میتوانم.
خستم از خودم از چاقیم از قیافم از همه چیم از مسخره شدنم از وضعیت ضعیف اقتصادیم
اعتماد بنفستم که پایینه اگه چاقی سعی کن لاغربشی..بعدشم خدا به هر انسانی به اندازه ی خودش زیبایی داده اصلا توی اینمورد خودتو باکسی قیاس نکن...وضعیت اقتصادی ماهم تقربیا شبیه شماهستیم بازم خداروشکر...ببخشید هرکسی هم مسخرت کرده غلط زیادی کرده..بخدا من مجردم تمامزندگی وهزارتا مسئوولیت دیگه گردن خودمه ولی اصلا ناشکری خدارونمیکنم شکرش...افکارتو درست کن..قیاس اصلا...خدا بچه بهت داده عین دسته ی گل تنشون سالم بخدا خیلیا توی حسرت یکی از بچه هاتن...تنت سالم هست خودت بچه هات شوهرت...خب خداروشکر
جدی میگم من اگه جای شمابودم میوفتادم قاطی بچه ها با بچها بازی میکردم بخدا اینقده حال میده من با این سنم وقتی بچه های خواهر برادرام میان خونه کن فیکون میشه بالشه که میره روی هوا مشتو لگد و پشتیه که پرت میشه...بخدا برای چن دقیقه همه چی از یادت میره