2777
2789

جفت جنگل هستیم، روستامون مخصوصا اطراف خونم عین بهشته

فاصلمون تا شهری که دریا داره ۲۰دقیقه س

البته نزدیکترین شهر بهمون پنج دقیقه س

بحدی به اینجا علاقمندم که با وجود اینکه شرایط رفتن به هرجا رو برای زندگی دارم نمیتونم ازینجا دل بکنم

کل خانواده و فامیل خودمو همسرمم اینجان

تعداد کمی از اقوام تهرانن(به دلیل کارشون)هر چند سال یکبار که میام اونم به اصرار اونا و واسه خرید

همون روزهایی که درگیر خرید هستم حالم خوبه

بعد که یه روز تو خونم انگار چاردیواری آپارتمان داره خفه م میکنه

از همه بدتر گرمای شدیدش😖

فقط میخوام فرار کنم

البته روستا نشین به اون تصوری که شما دارین نیستم😀

که گاو و گوسفند و مرغ و خروس داشته باشم

هرچند میدونم شما هم به اون سبک زندگی عادت دارین و همه چی به عادته

دلم روستا میخواد😑

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر نی نی سایتی ها فکر میکنن روستا نشین ها صبح به صبح پا میشن گاو و گوسفند میدوشن ولی روستاهای مازندران خیلی پیشرفتست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

تصور عده ی کثیری از نی نی سایتیا اینه که خونه های روستا کاه گلیه گاز ندارن امکانات ندارن در حالی که کاملا مدرنیته اس😀

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*