2777
2789
عنوان

رفتارهای سرد خواهر شوهرام

333 بازدید | 19 پست

هیچ بی احترامی و بدی بهشون نکردم،فقط فکر میکنم بین منو مادرشوهرم دلخوری پیش اومده به دختراش گفته 

رفتاراشون خیلی زشته ،باهاشون حرف میزنم محل نمیدن

خونشون تو روستاست ،همسایه هاشون برای نذری اومدن من نمیشناختم جمعت زیاد بود سلام نکردم ،مادرشوهرم غیر مستقیم داره غر میزنه همسایه ها گفتن سلام نکردن نوه هاتون و عروستون 

از وقتی به شوهرم گفتم به خانوادت بگو با من بحث بچه راه نندازن سرد شدن و قهر کردن 

هرچند مادرشوهرم باز تو حرفاش تیکشو میندازه

من با نیت خوب تو نذریشون شرکت کردم بخاطر دلم 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بیخیال بزار انقد قیافه بگیرن تا خسته شن شما همینجوری خوب باش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اونا اشتباهه ولی عزیزم اونجا روستاست طبیعتا همه همدیگه رو می شناسن اگه توقع سلام داشتن خیلی غیر منطقی نبوده 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

دو روز پیش یکی تو روضه داشت به جاری و مادرشوهرم میگفت فلانی منو تو خیابون میبینه سلام نمیکنه 

منو میگفت 

واقعا ناراحت شدم 

ولی عذرخواهی کردم گفتم اگه متوجه نشدم ببخشید

البته مادرشوهرم طرفداری کرد ازم

چرا رفتارشون اذیتت میکنه؟؟

اصلا به خودت نگیر.

تو سردتر شو.

نشستی غصه فکر مردم رو‌میخوری.

دست پیشو بگیر .بگو‌ محل نمیدن منم مشکلی ندارم

به شوهرتم چیزی نگو.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

حالا یک سلام خشک و خالی میکردی. تو روستا معمولا مردم براشون مهم هست که کوچیکتر بهشون سلام کنه. من هم وقتی میرم خونه مادرشوهر و مهمون زیاد دارن به همه سلام و احوالپرسی میکنم با اینکه اصلا نمی شناسمشون. بعدش میرن پیش مادرشوهرم کلی ازم تعریف میکنن

عزیزم ب خانواده همسرت کار ندارم ولی سلام کردن نشانه ادب و شخصیت خودته

جمعیت زیاد بود من نشسته بودم کنار اونا رفته بودن پیش دیگه یکم اون ور تر نمیدونم ،شاید باید بلند میشدم میرفتم سلام میکردم

حالا یک سلام خشک و خالی میکردی. تو روستا معمولا مردم براشون مهم هست که کوچیکتر بهشون سلام کنه. من هم ...

باشه عزیزم ،اینکارو میکنم

چرا رفتارشون اذیتت میکنه؟؟ اصلا به خودت نگیر. تو سردتر شو. نشستی غصه فکر مردم رو‌میخوری. دست پیش ...

نه برام مهم نیست 

جمعیت زیاد بود من نشسته بودم کنار اونا رفته بودن پیش دیگه یکم اون ور تر نمیدونم ،شاید باید بلند میشد ...

بله گلم باید میرفتی سلام میکردی 

ولی حالا که شده اشکالی ندارع ☺️

برای دفعه دیگه هواست جمع باشه 😊

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼