2821
2789
عنوان

گله کنم یا نه؟

365 بازدید | 31 پست

مادرشوهرم یکماه مکه بود تو این یکماه خونه زندگیش رو منو جاریم تمیز کردبم و برا برادرشوهرم غذا بردیم خداشاهده چهار پنج رور گیر خونه تکونیش بودیم

بعد الان که اومده گفت به دخترا و عروسا پول میدم به جا سوغات خلاصه پول به دخترا و عروسا داد مام گفتیم خوب این دیگه سوغاتمونه چیزی نگفتیم بعدا فهمیدم که چادر و مانتو و ظرف و ظروف گرون قیمت برا دختراش آورده اما منو جاریم هیچی نیاورده بود 

فقط یه پارچه از قبل داشت گفتم چه قشنگه برا ساحلی گفت خو تو اینو بردار اونو داد من اون موقع هنوز نمیدونستم چقدرر چیزای گرون و خوب برا دختراش آورده وگرنه اصلاا برنمیداشتمش

برا شوهرمم فقط یه تیشرت درصورتی که برا داماداش پارچه شلۉار و پیرهن و..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ارزش نداره ولش کن...خدا بهت بده صد برابرشو..خودتو کوچک نکن

انشااله ولی خیلیییی بده که فرق میزارن من از جون و دل براش مایه گذاشتم اون برا عروس داداشش سینی امارتی و پارچه خوب آورده بود برا من و جاریم که عروسشیم و اینقدر زحمت کشیدیم فقط همون پول که داده بود

دخترشون زیر دستشون باید خا...ه مالی اونا رو کنن که با دخترشون خوب باشن ... بعدش چون برا جاری شما هم مثل شما نیاورده نیاز به گله نیست مگر برا جاری می آورد برا شما نه اونوقت حق با شما بود 

مادر همسرم مکه رفته بود برامون طلا پلاک کعبه آورد برا من کوچولووووو برا دخترا بزرگ و خوب ولی مهم نیست 

😊😊

عزیزم میدونی مشکل کجاست 

اینکه شما ها رفتید لطف کردید فکر کردید بیشتر از دخترش قراره به شما ها محبت کنه 

واقعا اینطوری نیست 

هیچکس جای دخترو نمیگیره هر چند تنبل باشه و برا مامان باباش کاری نکنه 

بعدم اشتباه شما این بود ک ب جای دخترش رفتید کلی کار کردید 

اگه کاری هست همگی و اگرم نمیاد شما ها هم نرید 

یا نهایتا ب شوهرا بگید خدمتکار بیارن تمیزکاری 

یا کلا انقدر بیخیال باشید ک براتون مهم نباشه اگر کاری میکنید 

در هر سورت حق دارید ناراحت بشید ولی این میشه براتون تجربه 

ک این کار وظیفه ی شما نبوده و نیست 

وقتی خودش دخار داره به شما چه ربطی داشت کار کنین??? نعایت باید کمک میکردین 

چون دحتر بزرگش جای مادر منه و کار نمیکنه یکیشون فقط میۉمد کمک دوتا دیگه داره اونام شهر ما نیستن فقط قبل اومدنشون اومدن پیش مهمونا هم میگه دستشون درد نکنه واقعاااااااا زحمت کشیدن در صورتی‌که تمام کارا رو ما کردیم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز