2777
2789
عنوان

گله کنم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست
عزیزم میدونی مشکل کجاست  اینکه شما ها رفتید لطف کردید فکر کردید بیشتر از دخترش قراره به شما ها ...

من اصلاااا انتظار نداشتم بیشتر بهم لطف داشته باشه ناراحت اینم منو کم تر از اونا حساب کرده حداقل باید یه جور میداد

کار هم من طبقه بالام و اونا اینجا نیستن برا همین افتاده گردن ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون دحتر بزرگش جای مادر منه و کار نمیکنه یکیشون فقط میۉمد کمک دوتا دیگه داره اونام شهر ما نیستن فقط ...

دیگه کار نکن مجبوری🥴😵😵😵😵

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چون دحتر بزرگش جای مادر منه و کار نمیکنه یکیشون فقط میۉمد کمک دوتا دیگه داره اونام شهر ما نیستن فقط ...

جای مادرت باشه مگه مادرت کار نمیکنه.مگه چلاقه مریضه چیه.خونه مادرشه.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اشتباه کردین خیلیم اشتباه کردین جا مادرتون باشه میتونست تمیز کار بیاره بالا سرشون باشه بقی هم ی رپز زودتر میومدن کمک میکردن,,, مادر شوهرتون از ان دسته زنایی هست که دم داماپو میزاره توو بشقاب ,,دیگه نکنین موضوع هدیه نیست ادم گشنه دوتا تیکه وسیله نیست موضوع احترامه موضوع قدر دونستنه 

مشکل هم خودتونید که فکر کردید چون یه جا هستید مسیولیتش با شماست هم همسرتون.من همسرم خیلی بیشتر بهش برخورد رفتار خواهراش و تا چند ماه گفت نیا اینجا خودش میومد سر میزد بهم.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

انشااله ولی خیلیییی بده که فرق میزارن من از جون و دل براش مایه گذاشتم اون برا عروس داداشش سینی امارت ...

اره ادم ناراحت می شه فرق می گذارن..آخرش عروس مثل دختر نمی شه..ولی با گفتن این حرف خودت کوچک می شی زحمتایی هم که کشیدی ماست مالی می شه..اسم پرتوقعم روت می گذارند. سعی کن سر این مساءل گله نکنی..نمی گم مهم نیست ولی می شه گذشت کرد‌.در طول زندگی قدر چیزای مهمتری پیش می یاد که نگو..پس حرف رو بگذار برا اون جاهایی که آبرو در خطره..یا یه ناراحتی خیلی بزرگ پیش اومده و می خوای حل کنی مسالت رو..اون موقع حرفت خریدار داره..اگر نه می گن فلانی هم همش در حال گله و شکایته..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

جای مادرت باشه مگه مادرت کار نمیکنه.مگه چلاقه مریضه چیه.خونه مادرشه.

دقیقااا اون کلااا یه جور رفتار کرده ابدااا انتظار جابه جاییی یه لیوان ازش ندارن با پنجاه سالشه

من اصلاااا انتظار نداشتم بیشتر بهم لطف داشته باشه ناراحت اینم منو کم تر از اونا حساب کرده حداقل باید ...

میدونم عزیزدلم 

کاش شما هم نظافت چی می آوردید ک انقدر دلخور نمیشدید 

میفهمم حرفتو 

عزیزم مهربونی تو  خدا جوابتو جای دیگه میده 🌹💋💋💋 چند سالتونه تو و جاری؟ خواهرشوهرت چی؟

راستش برات نوشتم بعد گفتم نکنه آشنا پیدا شه پاک کردم میبخشید

من از همه کوچیک ترم اونا بالا 30سال من زیر30