2777
2789
قبول شدين؟ من فكر كردم براي دبيري ك ازمونش ١٢ اين ماهه ميگين

اونم ثبت نام کردم نرسیدم بخونم.. مصاحبه رفتم... دعا کنید نهایی شم.. واقعا دیگه نمیکشم برای دبیری بخونم... 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

منم مغزم همش خطا میده،دیگه نمی‌خونم تا شنبه تا کجا پیش رفتی؟

باور میکنی جسته و گریخته از هر چی یذره خوندم الان داشتم تستای سنجش و اندازه گیری رو نگا میکردم و برای خوندن خودم متاسف شدم😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آموزگاری دادم، درگیر مصاحبه بودم.. برای دبیری تازه دارم عمومی میخونم... فکر کنم دبیری رو از دست د ...

إن شا الله همون آموزگاری قبولی

برای آموزگاری از چه منابعی استفاده مردی؟

تست زیاد خوندی؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
باور میکنی جسته و گریخته از هر چی یذره خوندم الان داشتم تستای سنجش و اندازه گیری رو نگا میکردم و برا ...

سعی کن چند تا کتاب میخونی دقیق بخونی..بهتر نتیجه میده

باور میکنی جسته و گریخته از هر چی یذره خوندم الان داشتم تستای سنجش و اندازه گیری رو نگا میکردم و برا ...

ای گفتی

منابع زیاد

وقت کم

من حسرت میخورم کاش از اول نت برداری میکردم!

خیلی ناامیدم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من آموزگاری دادم، درگیر مصاحبه بودم.. برای دبیری تازه دارم عمومی میخونم... فکر کنم دبیری رو از دست د ...

منم آنقدر برای آموزگاری خسته شدم که هنوز نتونستم چیزی برای دبیری بخونم. امیدوارم همون آموزگاری قبول بشم

چقد شما منی😁✋

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
منم آنقدر برای آموزگاری خسته شدم که هنوز نتونستم چیزی برای دبیری بخونم. امیدوارم همون آموزگاری قبول ...

وای منم همین حال و دارم... نمرتون چند شد؟؟ مصاحبه چطور بود؟؟؟ 

آخه تستا رو دیدم کلا نا امید شدم انگار نه انگار که اونا رو خونده بودم..😐

دقیقا مثل من

وقتی تست‌ها رو میبینم،میفهمم چقد الکی درس میخونم!

آخه تستا رو دیدم کلا نا امید شدم انگار نه انگار که اونا رو خونده بودم..😐

منم دقیقا همینطورم

وقتی می خونم حس خوبی دارم و احساس می کنم اوضاع خوبه ولی وقت تست زدن یه دونه درست می زنم دوتا غلط😪

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃