2777
2789
من متولد گیلانم ولی ساکن کرج مرکزی بومی حساب میشم الان ؟ 

کرج مرکزی که بومی نداره.. اگر گیلان هم مرکز باشید که بومی نداره.. اما متولد شهرستان‌ بومی هستن

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر اینجوری نا عادلانه ست

دیگه قانونه منم تا الان بومی حساب نمی‌شدم.. امسال جایی که ساکنم چون بیش از ده سال سکونت دارم به خاطر شغل همسرم بومی شدم... اما باز هم انتخاب اولم مرکز هست و بدون بومی... 

دیگه قانونه منم تا الان بومی حساب نمی‌شدم.. امسال جایی که ساکنم چون بیش از ده سال سکونت دارم به خاطر ...

معلم دخترم میگفت کلی از شهرستانهای خیلی دور کرج قبول شدن

تو نصاحبه هست معلم دخترم

خالا من سوالم اینه ،کسی که بومی کرجه ،مخیط کرج و بهتر بلده ،بالاخره معلم باید هم فرهنگ باشه اونم معلم های صفر و بدون تحربه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹
معلم دخترم میگفت کلی از شهرستانهای خیلی دور کرج قبول شدن تو نصاحبه هست معلم دخترم خالا من سوالم ای ...

منم پارسال دعوت شدم کرج اما تو مصاحبه اولویت باهاشون هست... تمام کسایی که تهرانی و کرجی بودن قبول شدم و یه گیلانی که اونم نزدیکه... مطمئن باش به بومی خودشون تو مصاحبه نمره بیشتری میدن مگر اینکه غیربومی نمرش خیییلی بالا باشه.. نگاه باید به فکر کسایی که اصلا شهرشون نمیگیره هم بود.. مثلا من مرکز دنیا اومدم بهگعد 26 سال به جا زندگی کردم.. بعد اومدم جایی که همسرم کارمنده... تا پارسال هیج جا بومی نبودم... من پارسال با اختلاف یک نمره باختم با اینکه واقعا توانا بودم

معلم دخترم میگفت کلی از شهرستانهای خیلی دور کرج قبول شدن تو نصاحبه هست معلم دخترم خالا من سوالم ای ...

از لحاظ فرهنگی ایرانیا اکثرا شبیه هم هستن... کلا نباید بومی گزینی بود تا هر کس آزاد باشه هر جا رو بزنه.. دوستای من چون تو درسشون مسلط بودن الان سویس و سوئد و کالیفرنیا کار میکنن... اونا نگفتن اینا ایرانی هستن، گفتن تخصص دارن و به درد کشورمون میخورن.. ولی ایران متاسفانه با این روش نمیشه افراد قوی استخدام کرد