2777
2789
عنوان

نامزد مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 36 پست
احساس میکنم بهم بی احترامی میشه

نمیدونم عزیزم. ولی اگه من بودم به این فک نمیکردم که بقیه چه انتظاری دارن. بخاطر عشقی که بهش دارم هرکاری از دستم برمیومد براش انجام میدادم

بازم توی شرایطتت نیستم ک بدونم چی به چیه. خودت بهتر صلاح میدونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگم اگه مثلا یه بار من کمکش کردم کارشو انجام بده. بار بعد خانوادش انجام بدن. ولی اونا فک میکن ...

اگه عاقل باشن‌و‌منصف باید بفهمن‌.البته نباید تمام مدت پیش همسرت باشی وگرنه ناخودآگاه کارهای اصلیش به گردنت میافته .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب خودت اگه تو این شرایط بودی از ایشون تا چه حد انتظار داشتی ؟ در همون حد کنارش باش . با توجه به اعت ...

خانوما که اینجور مواقع وظیفه خواهرو مادرشون‌ میشه کمک کردن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خانوما که اینجور مواقع وظیفه خواهرو مادرشون‌ میشه کمک کردن

اگه عقد بودن بنظرم وظیفه اسی بود ولی صیغه شرایطش خاصه بنظرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه عقد بودن بنظرم وظیفه اسی بود ولی صیغه شرایطش خاصه بنظرم

درسته می‌تونه بعد خوب شدنش بهونه کنه و بگه به سلامت ،به‌همین راحتی.

ولی می‌دونی ایراد کار اینه که تو مدت صیغه هم صبح تا شب با هم بودن و احتمالا روابطشون فراتر رفته وگرنه اون پسر بعید می‌دونم روش بشه که نامزدش براش لگن بذاره .ولی الان محرمتر از ایشون به بدنش کسی رو نمی‌بینه .

درسته می‌تونه بعد خوب شدنش بهونه کنه و بگه به سلامت ،به‌همین راحتی.  ولی می‌دونی ایراد کار این ...

اگه روابطشون اوکیه خب اقا طبیعتا با اسی راحتتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام