من همیشه عاشق این بودم ک کاری ک میکنم با لپتاپ باشه ینی شغلم دستم باشه هرجا خاستم برم کار کنم... حالا چندوقتیه دارم تحقیق میکنم ک چه کاری انجام بدم امسال باااید یه کاری رو حرفهای شروع کنم اما نمیدونم چی.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خب همون من میخام یکیشو حرفه ای شروع کنم اموزش ببینم اما کدوم؟!
به هر کدوم علاقه دارید
فارکس و ارز دیجیتال سود زیادی دارن منتهی ریسکی و استرس زا و دارای فشار روانی هستند
برنامه نویسی حوصله و وقت اعصاب میخواد ولی خوب هم پرستیژ خوبی داره هم بازار خوب
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای