2777
2789
عنوان

خسته و ناامید

80 بازدید | 5 پست

سلام کسی هست اینجا که شوهر داشته باشه ولی فقط اسمش تو شناسنامه باشه و شوهرش اصلا نباشه 

میشه زندگی کرد بدون جنس مخالف به نظرتون ؟

شوهرم فقط خرجی خونه رو میده خودش اصلا خونه نمیاد فقط بعضی شبا که اونم تو اتاق جدا میخابه صبح هم می‌ره که من خوابم نمیبینمش شاید چند روز چند روز نمیبینمش اصلا اینا به خاطره دعوا های ک داشتیم هست مشاوره هم نمیاد منم تصمیم گرفتم با دخترم زندگیم رو بچرخونم و سرکار میرم انگار شوهر ندارم اصلا به نظرتون زندگی بدون جنس مخالف هم میشه کرد ؟

خیلی چیزا میشه انجام داد بستگی ب خودت داره

هیچ بایدونبایدی تو زندگیمون وجودنداره

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته اینم بگم زندگی ما اینطوری نبود یهو اینطوری شد و قبلا همدیگرو خیلی دوست داشتیم من الآنم دوستش دارم واسه همینه که نمیتونم جدا بشم 

مادر شوهرمم میگه صبر کن خودش خوب میشه 

منم فلا دارم صبر میکنم ببینم چی میشه ولی خیلی از اینده میترسم