2777
2789
عنوان

پدرم همه چیزم

178 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ممنون میشم توی این شب های عزیز پدر منم دعا کنین سه ساله رو تخته کاش یه کلمه باهام حرف میزد صدام میکرد تکون نمیخوره فقط نگاه میکنه خدا  خودش کمک کنه 😔🥹

براشون صلوات فرستادم

الهی که امام حسین شفاشون بده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان دلم

انشالله به حق همین ماه عزیز امام حسین نظری بهشون بکنه

برای پدر من هم دعا کنید دکترا گفتن باید قلبشو عمل کنه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

خدایا خودت ک میدونی برا ی دختر چقدر سخته باباشو تو این حال ببینه،تو رو ب این شبهای عزیزت دل هیچ دختریو خون نکن ، پشت و پناهمونو سلامت نگه دار

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

پدر منم ۹ ماهه بخاطر تصادف روی تخته غم دلت رو درک میکنم الهی به حق صاحب عزای اصلی این شبها شفای عاجل نصیب پدرت بشه برای بدست آوردن سلامتیش بزودی زود ۳۰۰ صلوات هدیه به امام زمان می فرستم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
براشون صلوات فرستادم الهی که امام حسین شفاشون بده

الهی امین کاش پدر مادر ها همیشه باشن اینکه دکترا میگن دور از جونش ۳ سال یا ۵ سال عمر میکنه حالمو بد میکنه الکی بهش گفتم باردارم اخه خیلی دوسم داره امید دادم که خدا بهم نی نی بده بابام باشه  پیشم

الهی سایشون بالا سرتون باشه همیشه 

مرسی گلم

همچنین🥰

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
خدایا خودت ک میدونی برا ی دختر چقدر سخته باباشو تو این حال ببینه،تو رو ب این شبهای عزیزت دل هیچ دختر ...

ممنونم از دعای زیبات مهربونم ازدواج کردم پدرم مریض شد کرونا گرفتم اوج گرفت ناراحت بود ازش جدا شدم خیلی دختر ذوست  هست 

ممنونم از دعای زیبات مهربونم ازدواج کردم پدرم مریض شد کرونا گرفتم اوج گرفت ناراحت بود ازش جدا شدم خی ...

پدر منم مشکل کلیوی دارن

خیلی ناراحتم براش😔الهی من بمیرم فقط خانوادم طوریشون نشه

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
پدر منم ۹ ماهه بخاطر تصادف روی تخته غم دلت رو درک میکنم الهی به حق صاحب عزای اصلی این شبها شفای عاجل ...

ممنونم لطف میکنین حتی سختمه ب زبون بیارم بگم تومور مغزی داشت عمل کرد بدتر شد😔