2777
2789
عنوان

بچه ها بیان یه چیزی بگم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 24 پست
بچت بزرگه یادش بده روی مبلا نپره انرژیشو با باشگاه و پارک و...بزار تخلیه کمه مادرتم حق داره شلوغی اد ...

باشگاه هم میره تو خونه یخودمون خیلی بهتره ولی اونجا حوصلش سر میره شیطونی میکنه  خیلی بهش میکم حتی دعواش میکنم ولی گوش نمیده خودمم موندم واقعا خودم خسته شدم یه طرف مامانمه یه طرف بچم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل من و داری ..خیلی دلم میگیره از این بابت ..مامان خوبی ندارم ..مشکل مالی ندارم ولی کمبود محبت دار ...

دقیاق من همش جلو شوهرم تعریف میکنم ازشون مامانم کلا همیشه همه جیو از چشم من میبینه با خواهر کوچیکم دعواش میشه یهوو با من دعوا میکنه میگه چرا نشستی پاشو سپنج دود کن خواهر کوچیکم به خرفش گوش نمیده به من نیگه تقصیر تویه تو بزرگتری باید باهاش حرف بزنی بگی به حرفم گوش کنه بابام یه کاری میکنه ناراحت میشه میگه تو باید به بابات بگی ...از حق نگذریم خیلی کارا هم برام کرده خداییش جهیزیه خوب سیسمونی کمک مالی جایی خواستیم ولی همیشه یه حورایی پشت پرده قرقراش به من هست 

من بچه ندارم ولی به نظرم آرامش روانی بچت خیلی مهمه، بچه باید شیطونی کنه اتفاقا، حتما گلپسرت برونگرا ...

دقیقا اخه من خیلی حساسم روش بعد یهو میبینی بچم به شیطونی میکنه بابام یا مامانم بهش میگه بی ادب نکن بچم چشاش گرد نیشه یا یه دفعه سرش داد میزنن سرش 

دقیاق من همش جلو شوهرم تعریف میکنم ازشون مامانم کلا همیشه همه جیو از چشم من میبینه با خواهر کوچیکم د ...

درکت میکنم عزیزم ،مامان منم یه غر غروی بی اعصاب هستش....میخواد مادر خوبی باشه ولی نمیتونه متاسفانه....احساسی نیست ..محبت کردن بلد نیست..چی بگم خواهر ..دلم ازش گرفته ..فقط بهت بگم که به خودتو و زندگیت بچسب ..اگه اذیت میشی دیر به دیر برو

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
خوب بچتو تربیت کن  نمیشه که خونه دیگرانو بترکونه هردفعه میره

اخه من خودم پشت سرش تمیز میکنم ولی میگه نمیخوام تمیز کنی اصلا نباید کثیف کنه اخه مگه میشه به بچه بگی ساکت ۲۴ ساعت یه جا بشین  

درکت میکنم عزیزم ،مامان منم یه غر غروی بی اعصاب هستش....میخواد مادر خوبی باشه ولی نمیتونه متاسفانه.. ...

آره  منم واقعا نمیتوستم به هیچکی بگم اخه ادم بره از مامانش به کی بگه مگه میشه اصلا انقدر امشب دلم گرفت اومد اینجا گفتم به خدا من همه ی کارای خونمو و زندگیمو خودم میکنم برعکس دوستام که مامانشون همیشه کمکشونن   میان خونشون ولی باز مامانم همیشه از بقیه تعریف میکنه الانم نوبت بچم شده همش به بچم‌میکه  بچه ی کی با ادب بچه ی کی اینجوری یکسره مقایسه...من چون خودم از بچگی مقایسه شدم‌نیمخوام بچم اینجوری بشه

باشگاه هم میره تو خونه یخودمون خیلی بهتره ولی اونجا حوصلش سر میره شیطونی میکنه  خیلی بهش میکم ح ...

بچس دیگه اسمش باخودشه ولی عزیزم بهش بگو اگر اذیت نکنی بحرفم گوش بدی ارووم باشی توی مهمونی برات فلان خوراکی که دوست داری میخرم یا فلان جا میبرمت اینجوری تشویقش میکنی که ارومتر رفتار کنه و یاد بگیره همه جا خونه خودش نیست یک وقت تنبیهش نکنی چون  باتنبیه و سرزنش بدتر میشه سعی کن تشویقش کنی‌

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...